2777
2789
به قد وبالات مینازی دومی ما که ازت جهاز ندیدیم

اوههه واسه من که واسه جهاز همون اوایل چندبار گفت فلانی گفته عروست هیچی نداشته،دوران عقد با شوهرم شوخی میکردیم به شوهرم گفت این کارها چیه شوهرم گفت از روی دوست داشتنه اونم گفت این کارها دوستی نیست لوسیه😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب یکی گفته بود

آدم نبود من آدمش کردم 😐

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
2805

والا من مادرشوهر ندارم ۵تا خواهرشوهر دارم😖😖😖🤯🤯🤯یکیش خیلی زر زر میکنه هنوزم بعد ۷سال دست از جهاز من برنمیداره یبار نگا کرد تو چشام گفت چرا فلان چیز رو نیاوردی درصورتی که جهاز من خوب بود به زمان خودش ببخشیدا کلن دوست دارن یه گوهی خورده باشن

مادرشوهرم درکل مطلوم و آرومه ولی یه بار رک بهم گفت حواست باشه قبل بچه دارشدن بری چکاپ و ازمایش بدی گ ...

عزیزم خدا بیامرزه، اگر کلا زن خوبیه به دل نگیر هرچند حرفش درست نبوده ولی حتما بی منظور گفته 🥺

عزیزم خدا بیامرزه، اگر کلا زن خوبیه به دل نگیر هرچند حرفش درست نبوده ولی حتما بی منظور گفته 🥺

الان ازش گذشتم ولی اون روزا خواهرزاده ام روی تخت بیمارستان بامرگ دست و پنجه نرم میکرد بعد بااین حرف واقعا دلم شکست ولی حتی به شوهرمم نگفتم.البته چندوقت بعد خودش به شوهرم گفت که متاسفانه شوهرم خیلی بد بهش تذکر دادبنده خدا گریه اش گرف

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
الان ازش گذشتم ولی اون روزا خواهرزاده ام روی تخت بیمارستان بامرگ دست و پنجه نرم میکرد بعد بااین حرف ...

اخی، خدا بیامرزه، باز خدا رو شکر که همسرتونم پششتونه، افرین به دل بزرگت 😘❤️