2777
2789
عنوان

خواهرم شوهرم،با سیاست ها بیان تو

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 28 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب مادرشوهر نداری بهش چیزی بگه.البته مادر شوهر من همش میگه وظیفه ی عروسامه دخترام نباید کار کنن

دارم ولی اینجا نیس،شوهرش یه شهر دیگ کار میکنه اونم باهاشه

2805
نه عزیزم اون از این شعور ها نداره ک معذب بشه

اصلا باهاش حرف نزن ، اصلااا ، با شوهرت گرم بگیر و پچ پچ کن ، همه کار ها رو خودت بکن ، خونرو به سلیقه خودت بچین ، نزار از راز ها و حرفای خصوصیت باخبر بشه 

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید
اون از خداشه،ب خدا اگ خودم ظرفا رو نشورم اونقد میمونه ک بو کنه

یه فن بهت یاد بدم آروم آروم بزن

شاید سریع درست نشه ولی آخرش تا یکسال درست میشه

هروقت غذا رو خوردین تموم شو پاشو برو جلو ظرفشویی دستکش بنداز ( حتما با دسکش بشور دستت خراب نشه، و تا کید کن اینقد ظرف شستی استخوانات درد میکنه) مثلا دوتا بشقابو شستی و آب کشیدی    و اون رو مبل نشسته بلند صداش کن مثلااا زهرااا جااااان دستم خیسه کمک میدی بهم . بیزحمت اون ظرفارو بیار آب بزن .   یا میشه فلان چیزو  بیاری بشورم .   مهمون اومد بگو من چایی رو بریزم میتونی ببری؟ اینجوری ریز ریز ازش کمک بخواه دیگه بعد یه مدت خودش ازت میپرسه که چیکار کنه.

راسی چند سالشه حتما بچست.  مادرشوهر داری؟

اگه بی شعوره که بهش مستقیم‌بگو‌مثلا فلانی‌پاشو‌ظرفای ناهار و‌بشور من میرم استراحت کنم خسته شدم

اصلا حوصله بحث ندارم باهاش،دو متر زبون داره،سر هر سوتی کوچیکم ک میدم دوساعت میخنده حرصم میگیره از خنده هاش،ولی خودم اینجوری نیستم ک کسی رو مسخره کنم

دارم ولی اینجا نیس،شوهرش یه شهر دیگ کار میکنه اونم باهاشه

ببین به شوهرت حتما بگو.شوهرت باید مدریریت کنه.بهش بگو تو بیای جلو بهتره تا ما دعوا کنیم.نوبتیش کنه 

من جاریم با مادرشوهرم زندگی میکرد.اون موقع من هنوز ازدواج نکرده بودم .بنده خدا همش تعریف میکنه تمام کارای خونه با من بود  سه تا خواهرشوهر و دو تا برادرشوهر تو اون خونه بودن ولی انگار کلفت اورده بودن.اخر شوهر من دید بیچاره خیلی داره اذیت میشه تقسیم کار کرد میگفت یکی جارو بزنه .یکی ظرف بشوره.یکی غدا درست کنه...

ادم با خواهر خودشم اینجوری نمیتونه کنار بیاد چه برسه به غریبه

ممنون عزیزم،۲۰ سالشه،اره دارم ولی یه شهر دیگس

ینی مادرش طلاق گرفته و شوهر کرده رفته شهر دیگه . و تو با مدرشوهرت و خواهر شوهرت باهمین درسته؟ یا مادرشوهرت با پدر شوهرت شهر دیگست؟

ینی مادرش طلاق گرفته و شوهر کرده رفته شهر دیگه . و تو با مدرشوهرت و خواهر شوهرت باهمین درسته؟ یا ماد ...

نه عزیزم پدر شوهرم یه شهر دیگه کار میکنه مادر شوهرمم رفته پیشش

نه عزیزم پدر شوهرم یه شهر دیگه کار میکنه مادر شوهرمم رفته پیشش

سعی کن باهاش مهربون ولی محترم باشی

و با زبون ازش کار بکشی.مثلا میری ظرفهارو بشوری بگو فلانی جان بیا یکم حرف بزنیم و هم کمکم کن ظرفارو میشورم و توم آب بکش

مثلا نشون بده توم داری کار میکنی

بگو فلانی جان تا من یه غذای خوشمزه درست میکنم دور هم بخوریم توم چایی بزار

دستت درد نکنه

کلا اگه بخوای بجنگی اعصابتو خورد میکنه