2777
2789
عنوان

تلخ ترین روز عمرم عروسیم بود

2349 بازدید | 68 پست

شوهرم حتی حاضر نمیشد منو نگاه کنه،حتی ب خودش اجازه نداد از ماشین پیاده بشه بیاد دستمو بگیره،از آرایشگاه تا سالن همش سرم غر میزد،میگف تو امشب برا من خوشکل نکردی،یا حتی اومدم خونشون لباسمو کمکم نداد در بیارم رفت بیرون پیش باباش،ک وقتی خاهرش سرش داد زد اومد داخل کمکم داد،اون لحظه اشکام داست دونه دونه از چشام می اومد پایین ولی دم نزدم،،همش ب خاطر این بود ک مامانو خاهرش بهش گفته بودن ک بلباس محلی ک با میگیم عروس باید بپوشه روز اول ولی من دوست نداشتم بپوشم،دلم گرفته،الان یه دفعه ای یادم افتاد،بهترین روز عروسیم شد بدترین روز زندگیم،خیلی نقشه ها داشتم ک همش پرید،شما از عروسیتون راضی بودین؟چه طوری اون روز رو فراموش کنم کمکم کنین

دقیق نفهمیدم مگه خودتون خونه نداشتین؟ چون مامان و خواعرش گفتن لباس محلی بپوش و نپوشیدی شوهرت غر میزده؟

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

همه یه سری خاطرات بد دارن.مهم نیست.گذشته رو رها کن

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

منم خاطره بدی دارم از روز و شب عروسیم اما خب سعی کردم کم کم خوشیهارو جایگزین تلخی اون شب کنم تا الان فقط یه ذره واسم بی اهمیت شده

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

منم روز عروسی با شوهرم دعوام شد

سر دسته گل😄

منم از عروسیم راضی نبودم

خانواده شوهرم یه عروسی گرفتن که فقط گرفته باشن خیلی سطح پایین بود ولی بهش فکر نمیکنم ۱۰ سال گذشته

زندگی زیبا شد، درست از همان زمانی که تو تمام زندگیمان شدی
2810