2777
2789
عنوان

من زیاد دچار فلج خواب میشم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 32 پست

یه چیز فلزی تبز بزار زیر بالشت مثل ناخن گیر یا کلید یا قیچی کوچیک

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
همون که بیداری اما هرکار میکنی نمیتونی چشماتو باز کنی؟

اره دیگه خیلی بده نمیتونی چشماتو باز کنی نمیتوتی حرکت کنی هرچی دستو دستو پا میزنی

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه چیز فلزی تبز بزار زیر بالشت مثل ناخن گیر یا کلید یا قیچی کوچیک

برا چی؟

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم
2805
چ وحشتناک اولین باربودمیشنیدم    

خیلی بده😔

تنش روزانه و استرس داری ، شبا قبل از خواب ریلکس کن ، با هر چی که خودت دوست داری ، دعا ، نماز ، ورزش و...و موقعی که برات پیش میاد نترس ، چه تقلا بکنی یا نه ، بعد از چند ثانیه مغز و بدن با هم هماهنگ میشن...تجربیات خودم بود ، امیدوارم که موفق بشی 

تنش روزانه و استرس داری ، شبا قبل از خواب ریلکس کن ، با هر چی که خودت دوست داری ، دعا ، نماز ، ورزش ...

استرس نداشتم تو این ماه رمضون زیاد اینطوری شدم

باشه ممنون

اره

من تا قبل ازدواج یه شب درمیون میشدم اویل ازدواج ماهی سه یا چهار بار ، الانم سالی دو سه بار میشم 

مامانم میگفت هروقت بختک افتاد روت تند تند بگو بسم الله ، اوایل بچه بودمو میترسیدم میگفتم یادم نمیمونه ولی بعدها دیگه واسم عادی شده بود به دهمین بسم الله که میرسیدم با خشکی از خاب بیدار میشدم ، ولی هنوزم که دیر به دیر میشم میترسم حس میکنم تموم کردم و دیگه روح به بدنم برنمیگرده 😔 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
من تا قبل ازدواج یه شب درمیون میشدم اویل ازدواج ماهی سه یا چهار بار ، الانم سالی دو سه بار میشم  ...

منم همین حسو دارم

من تا قبل ازدواج یه شب درمیون میشدم اویل ازدواج ماهی سه یا چهار بار ، الانم سالی دو سه بار میشم  ...

الان خواستم بخوابم خیلی خوابم میومد این پختک اومد سراغم دیگه خوابم پرید

منم همین حسو دارم

اینم بگم هرروز اگه شده یکبار یا چندبار آیت الکرسی میخونم ، آیت الکرسی خیلی خوبه ، یادمه یکی میگفت اگه پشت سرهم 124 بار آیت الکرسی بخونی خدا زود حاجتتو میده ، خیلی حاجت دارم ولی تاحالا نتونستم پشت سرهم بخونم 😑

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
برا چی؟

برا اینکه دیگه اینطوری نشه 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
الان خواستم بخوابم خیلی خوابم میومد این پختک اومد سراغم دیگه خوابم پرید

یکم دیگه خوابت میبره به آرزوهات فکر کن ، به پهلوی چپ بخواب تا خون راهت گردش کنه تو بدنت

2810