2777
2789

عرق رازیانه بگی شیرافزا . زیره بگی.  آبگوشت. دلستر  سوپ. آش.  برنج. نان هر چی بگی میخورم ولی سینه هام شله خیلییی شیرم کمه. تو رو خدا من چیکار کنم اصلا دلم نمباد شیر خشکی بشه دوس دارم تو بغلم شیر بخروه.   چه دکتری می‌تونه بهم بگه چیکار کنم یه چیزی بگه بهم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سبزیجات تازه بخور تندنباشه 

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد

چی بگم گلم .. خب هم شیره خودتو بده هم شیر خشک .. چی میشه مگه..تا ۴ ماهگی این کاروکن.. بعدش غذا بده بهش کم کم..دیگه شیره خشک و قطع کن.. 

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌

خواهر من روز پنجم سزارینش رفت جراحی دندون عقل چرک خشک کن خورد شیرش کم شد آخرش به خواهر زادم شمشیر خشک میده .بچه دومه .حکمت بودا خواهرم نه ماهگی خواهرزادم باز بارداری سومی😁🥰

سبزیجات تازه بخور تندنباشه 

اره من زندادشم یه بار میرف دکتر میگف بچم شیر نمیخوره دکتر گف فلفل تندش میکنه و حتی فلقل دلمه ای شیرش رو بد مزه میکنه..

به این چیزا فکر نکن

حالا شیر خشکی مگه چشه.مهم سلامتیشونه.تو تلاشتو بکن 

غصه هم نخور.من دوتا بچه با شیر خشک بزرگ کردم .

شیر نداشتم اصلا تا ۴۰ روزم تلاشمو کردم نشد که نشد

ماشاالله یکیشون ۷ سالشه

دومی هم ۵ ماهشه

بیخیال بابا 

حاجتم اینه امام رضا ضامنم بشه تا منم به آرزوم برسم 😢

عزیزم شیر مگه میشه کم باشه

خدا همونطور که بهت نینی قشنگ داده شیرشم تامین میکنه

دکتر میگف بچه اون شیری ک باید بخوره رو میخوره 

اصلا ربطی ندار بگی الان شیرم کمه یا این ویتامینم کمه اینا حرف حساب نمیشه

نوزاد موقع مک زدن شیر ب اندازه کافی وارد معدش میکنه

تنها نکته ای ک خیلی مهمه اینه ب اندازه کافی در روز کالری لازم دریافت کنی

دریافتم نکنی از شیره بدن خودت میکشه بچه