2777
2789

تقریبا دو ساعت پیش با مامانم رفتهبودیم

هفت قران بین خواهرم و اون بچه باشه ولی خیلی خیلی شبیهش بود 

اومد شکلات برداره ، مامانم گرفت بوسش کرد 🤦‍♀️😄 

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی...خاهرت چنسالش بود

۲۴

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
قضیه فقط برا من ترسناک بود 

😑

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
قضیه فقط برا من ترسناک بود 

چرا ترسناک؟ 

مامانم گرفت بعلش کرد وبوسش کرد 

اونم اروم بود فقط نگاه میکرد بعدشم که رفت