2777
2789
عنوان

يادتونه گفتم پسره اسم مامانم رو پرسيد؟؟😡😡😡😡😡بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 38 پست
😭😭😭😭😭😭

اسم مامانت توشناسنامه یکیه ؟

تو مهربونی که چشمای خوشگلت افتاد به امضام برای امضام ی صلوات یا هرچیزی مثبتی دوست داری بگو شاید باهمین قلب ودل پاک تو همه چی جورشد💚💗💜الهی 100برابرش به زندگی خودت برگرده عزیزجانم..بگو منم برات کوثر بخونم خدای عزیزم تورو به درگاهت شکر میکنم که برای زندگیمون معجزه کردی😍تمام قرض هامون رو تموم کردیم😍🙏همسرم دیگه سمت اون کار نمیره وحتی نگاهشم نمیکنه😍😍خدایا شکرت توهمیشه ما بنده هات رو دوست داری الهی دورت بگردم عزیزدلم خدای مهربونم.. کارای خونمون رو انجام دادیم بچه هام به آرزوشون رسیدن وتخت خواب خریدیم براشون😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت ان الله هوالرزاق ذولقوت المتین یارزاق یارزاق یارزاق یارزاق این.        (این ذکر برای روزی فراوان هستش)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ووویی خر شانسا🥺😂 روز بعدش تولد منع😃

من خودم‌عمدا این روز عضو شدم 

دیدم همه این‌روز‌ بچه بدنیا میارن منم گفتم‌بزا عضو نی‌نی‌سایت بشم😂😂😂

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
من خودم‌عمدا این روز عضو شدم  دیدم همه این‌روز‌ بچه بدنیا میارن منم گفتم‌بزا عضو نی‌نی‌سایت بش ...

خدانکشدت

😂😂😂💔

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم
ارههه

انشالله که دستش سرد بشه نتونه کاری کنه براتون

تو مهربونی که چشمای خوشگلت افتاد به امضام برای امضام ی صلوات یا هرچیزی مثبتی دوست داری بگو شاید باهمین قلب ودل پاک تو همه چی جورشد💚💗💜الهی 100برابرش به زندگی خودت برگرده عزیزجانم..بگو منم برات کوثر بخونم خدای عزیزم تورو به درگاهت شکر میکنم که برای زندگیمون معجزه کردی😍تمام قرض هامون رو تموم کردیم😍🙏همسرم دیگه سمت اون کار نمیره وحتی نگاهشم نمیکنه😍😍خدایا شکرت توهمیشه ما بنده هات رو دوست داری الهی دورت بگردم عزیزدلم خدای مهربونم.. کارای خونمون رو انجام دادیم بچه هام به آرزوشون رسیدن وتخت خواب خریدیم براشون😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت ان الله هوالرزاق ذولقوت المتین یارزاق یارزاق یارزاق یارزاق این.        (این ذکر برای روزی فراوان هستش)