2777
2789
ملی جون می دونم که قرار بیرون خیلی بچه ها حال می کنن اما بیرون همش باید دنبالشون بدوییم که یه وقت اتفاقی براشون نیوفته یا ... اینجوری اصلا به خودمون خوش نمی گذره چون نمی تونیم زیاد باهم گپ بزنیم تازه برای مریض شدنشونم استرس نداریم تازه هوا هم تا زمانیکه روشنه اصلا خنک نمی شه فقط شبا کمی بهتر میشه که شب هم نمیشه قرار بذاریم من فکر می کنم که تو خونه بهتره ...

ملی جون خونه ما خیلی کوچیکه (52 متره )پانی دیده اما برای بزم دوستانه فکر می کنم قابل تحمل باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخ جووووووووووون قرار

منم با هر دو مدلش موافقم.

باز هم رویا جون دمت گرم که به فکر قرار هستی .جیگر اون ایلیا کوچولوم رو برم که دلم برای خنده هاش تنگ شده.

من روزهای فرد سرکارم اگه قرار شد روز فرد باشه از 2-3 روز قبلش هماهنگ کنیم که من جامو با همکارم عوض کنم.
رویا(ایلیا) ....................موافق
زهرا ........................ موافق
ملی ........................ موافق
دیبا ......................... موافق
پانی .......................موافق
سعیده ......................مخالف
سارا ........................ موافق

دم همتون گرم بوووووووووووووس برای تک تکتون چه موافق چه مخالف

پانی جونم قربون مهربونیات بشم من منم دلم برای بهداد گلم تنگ شده و برای خودتم که خییییییلی تنگ شده عزیزم اگه بچه ها قبول کردن یه جوری تنظیم میکنیم که همه بتونن بیان انشاا...

دیبا جونم اگه بچه ها قبول کردن یه جوری تنظیم میکنیم که همه بتونن بیان انشاا...
گریههههههههههههههههههههههههههههههههه
شماها همیشه قرار میزارین و همدیگه رو میبینین ولی من چییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
گریههههههههههههههههههههههههههههههههه
زندگی زیباست
منم موافقم ولی از قبل بابت خرابکاری هایی که قراره به بار بیاریم معذرت میخوام واقعیتش خونه کسی میرم خیلی معذب میشم چون برسام اصلاً یه جا نمیشینه بچه ها اون روز تو پارک دیدن نمیتونم کنترلش کنم تو خونه فقط میترسم شرمنده صاحب خونه شم وگرنه من از خدامه دوست جونامو ببینم
گندم طلا جون چرا گریه ؟! مگه شما کجایی ؟!

فریناز جون برسامی هر قدر هم فعال باشه به پای محمد نمی رسه ! من همه جا میرم و سعی می کنم محمد رو تو شرایط مختلف ( همراه با کنترل ) قرار بدم تا با دنیای اطرافش به سازش برسه و کم کم بایدها و نبایدها رو یاد بگیره .

رویا جون من می خوام از قم بیام واسه همین هم باید چند روز زودتر بدونم هم آخر هفته برام راحت تره و هم اینکه وقتی نوبت من شد همه تون باید بیاید قم ... هههههههه
2810