2777
2789
فریناز جون پارک بانوان این مقرراتو داره اما موقع ورود نمیگردنت تو محوطه خانومایی هستند که مراقب هستن اما ما از خودمون و نینیها عکس گرفتیم(پارسال من با مامانای بهمنی رفتم) .... اگه ببینن فقط تذکر میدن همین.......

خدا کنه کیان تو ماشین اذیت نکنه موندم چطوری تا اونجا بیام ... خواهرم شاید باهام بیاد اما هنوز معلوم نیست......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانایی که میخوان بیان طبق نشست فوری و بررسی جوانب مختلف آمدوشد قرار بر این شد تا ساعت حضور به حدودای ساعت 12ونیم 1 تغییر پیدا کنه.............

پس قرار ساعت 1 میدان آبنمای پارک بانوان

مشتاق دیدار ................
سلام دوست جونا
منم به امید خدا حتما میام .
ساعت 1 که وقت ناهار و خواب جوجوهاست.من سعی میکنم غذای بهداد رو بدم و امیدوارم تو ماشین بخوابه که اونجا بیدار باشه و سرحال .
به امید دیدااااااااااااااااار
منم میام ولی ساعتش خوب نیستا،درست موقع ناهار نینی هاس،یه کم بعدش هم بچه ها خوابشون میگیره و معمولا"از ساعت 2-3 هوا ابری میشه و باد و طوفان میاد،ضمن اینکه برای فردا احتمال بارندگی هم هست.به نظر من ساعت 11-11:30 که قبلا" گفته بودن بهتر بود که اگه هوا یهویی خراب شد مجبور نشیم نرسیده برگردیم.شورای تصمیم گیری آیا احتمال تجدیدنظر درباره ساعت وجود ندارد؟؟؟
سلاممممممممم

وای من هم از هوا میترسمممممممممم . هههههههههه من میگم حتی اگه ابری بود هم بیایم تا این طلسم بشکنه

من ساعت 10 11 میرم اگه میتونین زود بیاین . اگه بشه من میخوام برم یه آلاچیق پیدا کنم که رو زمینش بشینیم .

شماره هم دیگرو دارین راستی ؟؟؟؟؟؟؟؟

09192351518 این شماره من
لطفا واسه من یه اس بفرستین منم داشته باشم بوووووووووووووس تا فردا

راستی با کمال شرمندگی نتونستم برم عکسها و فیلمها رو بگیرم فریناز و رویا و سعیده جون .انشالله دفعه بعد
2810