2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
من تازه واریکچسلم رو عمل کردم..
راهنماییم کنید..
هنوز پانسمانمو هم بر نداشتم.. با بی حسی عمل شدم و الان سرم وقتییگ ایستادم منفجر میشه از درد..
واریکوسلم از نوع شدید بود و دو طرفه..
من تازه واریکچسلم رو عمل کردم..
راهنماییم کنید..
هنوز پانسمانمو هم بر نداشتم.. با بی حسی عمل شدم و الان سرم وقتییگ ایستادم منفجر میشه از درد..
واریکوسلم از نوع شدید بود و دو طرفه..
سلام من مجرد هستم و واریکوسل درجه 2 یا 3 دارم و تازه عضو این سایت شدم این نتایج آزمایش اسپرم منه. به نظرتون نیاز به عمل دارم؟ ممنون میشم نظر بدید.
Days Abstinent: 2.5
Standard Container: Yes
Entire Specimen: Yes
Specimen Color: Normal
Viscosity: Normal
Agglutination: None
Semen Volume: 2.4 ml
Sperm Count (conc.): 39 million/ml
Total Sperm Count : 93.6 million
Total Percent Motility: 60 %
Percent Rapid Progressive Motility: 50 %
Motile Sperm Count (conc.): 23.5 million/ml
Total Motile Sperm: 56.4 million
Round Cells 1 million/ml
من واریکوسل گرید سه داشتم و دو طرفه..
حالا بعد سه ماه که از عملم میگذره دکترم میگه باز باید عمل کنم.. چون نوع یک سمت چپ دارم حالا..
یکی میتونه راهنماییم کنه که چه کنم?
خسته شدم بابا..
أه..:(
باسلام .همسر من واریکوسل درجه 3 داره دکترا گفتن باید عمل بشه و لی به خاطر عوارض بعداز عمل مردد هستم. ضمنا ما 4سال هست که بچه دار نشدیم و یکی از دلایلش همین هست. آیا با عمل این مشکل حل می شه؟ اگر مادرزادی باشه چی؟
فدیما جون معمولا مشکل حل میشه. بعدش من منظورت رو از عوارض بعد عمل متوجه نشدم ؟

شوهر منم مشکل داشت عمل کرد خدا رو شکر خوب شد. ولی اگه هر چی بیشتر بگذره مشکل حاد تر میشه. اگه به جز واریکوشل مشکل دیگه ای نداشته باشه و شما هم مشکلی نداشته باشی. و سن شما هم زیاد بالا نباشه احتمال بارداری خیلی زیاده تا 6 ماه بعد عمل.
قهر که می کنید مراقب فاصله ها باشید بعضی ها همین حوالی منتظر جای خالی برای نشستن می‌گردند . . .
همسره منم عمل واریکوسل انجام داد کرج پیشه اقایه دکتر نوربخش دکتره خیلی خوبیه تا یک سال ه تحت نظر بود و بعدش هم هر 6ماه یکبار باید میرفت
تقریبا بعده 5ماه بعد از عمل باردار شدم
"من آغوش به روی تمام انرژی های مثبت می گشایم و در پی تغییرات مثبت در زندگی هستم".
2810