2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدائی چقدر وسواس بیجا دارید  بچه ها باید بدنشون با مقدار کمی میکروب هم آشنا بشه فکر می کنی واک ...

والا من بگم میانه رو هستم همه میگن بچه حساسه خیلی مراقب باش باز تاپیک میزنم در مورد ضد عفونی و... میگن زیادی وسواس داری😓

اگه الکل باشه بعد چند ساعت بدم بچه اشکال داره؟ 

وسواس به خرج نده خواهر

میترسم الکل رنگش رو ببره.

همون لگن آب صابون کفایت میکنه

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
والا من بگم میانه رو هستم همه میگن بچه حساسه خیلی مراقب باش باز تاپیک میزنم در مورد ضد عفونی و... می ...

نه من نبودم 😊من کاملاً معتقد به میانه روی هستم و با حساسیت بیجا و ضدعفونی و وسواس و شست وشوی زیاد و الکل و .......مخالفم   باعث تضعیف سیستم ایمنی می شه  فقط ماسک و تقویت سیستم ایمنی و حفظ فاصله  خدا براتون حفظش کنه    انتقال از سطوح رد شده

نه من نبودم 😊من کاملاً معتقد به میانه روی هستم و با حساسیت بیجا و ضدعفونی و وسواس و شست وشوی زیاد و ...

ن منظورم ویروس نبود ب لحاظ اینکه ممکنه سوسک روش نشسته باشه چون بالاخره از زیر زمین پیداش کردم 

به نظرم بنداز توی اب ومایع ظرفشویی یا صابون و بشور اگه پلاستیکی و بعد بزار خشک بشه ودوباره بزار توی اب خالی و خشک کن و بزار توی هوای ازاد و اگه میخای اسباب بازی جدید بخری براش پیشنهاد میکنم ک یه سر به فروشگاه اسباب بازی بانی نیک بزنی سه تا شعبه توی مشهد داره و میتونی اینترنتی https://baninik.ir/shop/ و انلاین اسباب بازی بخری و برات رایکان نمیفرستن دم خونه .