2777
2789
عنوان

کلیپ های شاد زبان فارسی

66 بازدید | 6 پست

سلام‌ مامانها

پسر من دیر شروع به صحبت کرد، من کلیپ های انگلیسی کوکوملون براش میگذاشتم احساس میکنم باعث تاخیر گفتارش شد ، الان میخوام براش کلیپ های شعر و شاد به زبان فارسی بذارم اما چیزی پیدا نمیکنم

ایرانیها که یا کم هستن یا اصلا جذاب نیستن، دوبله فترسی خارجی ها رو  سراغ دارید؟

خب انیمیشن فارسی براش باز کن

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انیمیشن نمیبیه، باید شعر و کوتاه باشه

شبکه پویا ی ایران

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

اگه میخوای حین بازی کودکتون اموزش هم ببینه پیشهاد میکنم به سر به فروشگاه های بانی نیک  حضوری اگه مشهد هستین یا اگه نیستین برین سایت فروشگاه اینترنتی اسباب بای فروشیhttps://baninik.ir/shop/  و کلی اسباب بازی اموزشی دارند و میتونین ربات های هوشمند و ازشون بخرید این ربات ها هم داستان میگن و هر چی ک شما بخواین ضبط و پخش میکنن .و برا یاموزش فارسی یا انگلیسی به کودک عالین .