2777
2789
عنوان

با شوهر لوس چه کنیم 🖤😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 33 پست
کلا مردا همینن

کاش درست میشدن☹

میشه ی صلوات مهمونم میکنی تا به حاجتم برسم🙃    پیاز داغ میبینی تا پیشش وایسادی میگه سرخ نمیشم دو دیقه ولش میکنی میری ی پیام جواب بدی میای میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم 😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش درست میشدن☹

متاسفانه دست پیش میگیرن

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

حالا برعکس من لوسم اون منطقی😂

همیشه هم بنده خدا نازم میکشه چیزیم نمیگه😂❤ اگه یه روز باهاش قهر نکنم خودش دلش تنگ میشه برا قهر کردنام😂😂😂

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 
مال منم خیلی لوسه ولی نه این مدلی

تو چیکار میکنی به منم بگو🤦‍♀️🤦‍♀️

میشه ی صلوات مهمونم میکنی تا به حاجتم برسم🙃    پیاز داغ میبینی تا پیشش وایسادی میگه سرخ نمیشم دو دیقه ولش میکنی میری ی پیام جواب بدی میای میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم 😐
حالا برعکس من لوسم اون منطقی😂 همیشه هم بنده خدا نازم میکشه چیزیم نمیگه😂❤ اگه یه روز باهاش قهر نکن ...

خوشبحالت

وااا بابا خودت رو دست کم نگیر،بزن شل و پلش کن،از خونه بندازش بیرون     والا ،مردا هم چه ...

نه بابا اون زورش بیشتره من واسش مورچه ام☹

😂😂😂😂

تو از بندگان برگزیده خدایی

تو چیکار میکنی به منم بگو🤦‍♀️🤦‍♀️

اخه قهر نمیکنه خیلی پرتوقعه ولی،مثلا خودشو میزنه به مریضی که بهش محبت کنی،یا موقع غذا اگه با قربون صدقه صداش نکنی به روت میاره، یا گاهی میگه الان چهارساعته بوسم نکردی،یعنی ساعتشو میدونه!پسرمونم مثل باباشه متاسفانه

صدا اگه صداس،خدا همون خداس،چرا همیشه حال ما بَده؟!
اخه قهر نمیکنه خیلی پرتوقعه ولی،مثلا خودشو میزنه به مریضی که بهش محبت کنی،یا موقع غذا اگه با قربون ص ...

وای نه اصلا اینطوری نی قشنگ میرینه بم😅😐😐

از قدیم گفتن فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه،نترس ازش 

فلفل تند گفتن من فلفل شیرینم🤣🤣🤣 تلاش کردم نشد

2810