2777
2789
عنوان

با شوهر لوس چه کنیم 🖤😂😂

342 بازدید | 33 پست

خودش قهر میکنه سر جریانی که مقصر خودشه 😂😂

میشه ی صلوات مهمونم میکنی تا به حاجتم برسم🙃    پیاز داغ میبینی تا پیشش وایسادی میگه سرخ نمیشم دو دیقه ولش میکنی میری ی پیام جواب بدی میای میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم 😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🥲🤣همه اینجورننن

بهار‌کوچک‌مَن!:)❤                                                                حامی‌ال‌جی‌بی‌تی🏳️‍🌈                                                              آخرش‌من‌تورو‌میکشم‌یا‌تو‌منو‌؟کنترل‌این‌جسم‌دست‌کیه‌؟    ای‌مترسک‌چشاتو‌واکن‌گندماتو‌دزدیدن!                                                   گاهی‌حق‌میگم:)                                                             

کلا مردا همینن

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
منم جوجه لوس دارم میخوام برم حموم نمیاد پایین از بغلم 

جوجه مونم عین باباش لوسه 😂

میشه ی صلوات مهمونم میکنی تا به حاجتم برسم🙃    پیاز داغ میبینی تا پیشش وایسادی میگه سرخ نمیشم دو دیقه ولش میکنی میری ی پیام جواب بدی میای میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم 😐
بگو جم کن خودتو خرس گنده😂

تاثیر نداش بیشتر قهر میکنه 😂

با ملاغه بزن تو ملاجش

همون ملاقه رو تو حلقم میکنه😂

2810