2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلاسشون شلوغ بود با پایه های مختلف. فکر کنم حدود 20نفر. از طرف مدرسه گذاشته بودن بعد مدل این کلاس اینطوریه که مربی باید بالاسر تک تک بچه ها بره تا بتونن کارشون رو انجام بدن. مخصوصا که اینا ترم اول بودن بعضی جلسات که پسرم میومد میگفت مربی اصلا وقت نکرد بیاد پیش من! هزینه اش هم نسبت به کلاسای دیگه بیشتره . چون یه پک هم دارن
ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید

‎چرا نیاز به یادگیری علم رباتیک هست ؟
علم رباتیک می توان گفت : علم طراحی و ساخت ربات ، نگهداری و تعمیر ربات ها است. امروزه کارخانه های بزرگ به سمت تمام رباتیک شدن پیش می روند و در کشورهای صنعتی کمتر کارخانه بزرگی را می توان دید که در داخل آنها از ربات استفاده نشود ، مثل ربات های رنگ پاش و جوش کار در کارخانه های اتومبیل سازی استفاده میشود .
جایگاه در آینده چیست ؟ رباتیک یکی از علم های برتر در آینده صنعت می باشد بخاطر اینکه که هر روز دارد توسعه پیدا میکند و استفاده از آن بخاطر کم کردن هزینه تولید داد هر روز رایج تر میشود ، به همین دلیل شما میتوانید با یاد گیری آن در صنعت آینده جایگاه خوبی داشته باشید .
امروزه بسیاری از کارها توسط ربات ها بدون دخالت انسان انجام میشود .بعضی از اوقات نیاز است که انسان کار های انجام بدهد که توانی انجام آنها را ندارند یا انجام این کارها سخت است مثل بلند کردن یک وسیله سنگین ، کارهای دیگر هم هست که برای ادم ها ضرر یا خطر دارد مانند نظارت بر تاسیسات انرژی هسته ‌ای یا جستجو در یک آتش ‌فشان ، بعضی کار های دیگه خسته کننده هست مانند انجام دادن یک کار چندین بار در یک روز که باعث خستگی میشود

سلام روزتون بخیر

من مربی رباتیک هستم در تهران

اگر سوالی در زمینه ربایک دارید من پاسخگو هستم

در بیشتر مناطق تهران کلاس دارم اگر تمایل داشتید  خصوصی پیام بدید تا آدرس کلاسها رو خدمتتون ارسال کنم

برای شهرستانیها هم فیلم آموزشها رو ارسال میکنم

آیدی تلگرامم  teacherhoseini@