2777
2789
عنوان

درک نمیکنم بچه ها چجوری اسباب بازیاشون دورشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 49 پست
انگار دیگران از چی اون یکی خوشش میاد که میان سراغ ازدواج باهاش خوشگلی و هیکله مال و مناله خانواده دا ...

اصلا هر چی!!!!شما حق نداری درمورد ظاهر کسی که خود شخص حق انتخابشو نداره نظر سوء بدی و اصرار داشته باشی به این کار ناپسند

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
خب چیکار کنه با هیکلش؟؟؟!الان با گفتن شما چیزی درست میشه یا اینکه بدتر میره تو فکر و افسردگی میگیره ...

میتونه ورزش کنه میتونه رژیم بگیره 

میتونه پیاده روی کنه 

این همه کار میشه کرد 

افسردگی آخرین کاریه که میتونه بکنه 

تازشم توی بیوش زده بود قد و وزنشو دیگه میگه خواستگار ندارم بیام چی بگم بهش؟

خاله من چاق بود همش پرخوری و یکجا نشینی هرچقدر مادرم یواشکی میبردش دکتر تغذیه انگار نه انگار به خانوم برمیخورد که چرا به وزنم گیر میدید 

از سن خاص ازدواجش که گذشت و اون غرورشو گذاشت کنار ... شروع کرد باشگاه رفتن پیاده روی کردن و شد باربی 

چقدرم زیباست

تحصیل کرده و همه چی تموم

این وزنش مانع ازدواجش شد الانم میگه کاش اون موقع انقدر جبهه نمیگرفتم و الکی فقط وقتمو تلف نمیکردم

الانم شاغله هرچی خواستگار داره همه ازدواج دومی هستن اینم ۴۵سالش شده میگه دیگه حوصله مسعولیت رو ندارم 

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا هر چی!!!!شما حق نداری درمورد ظاهر کسی که خود شخص حق انتخابشو نداره نظر سوء بدی و اصرار داشته با ...

خب از کجا معلوم نظرات من عین واقعیت و راه صحیح نباشن؟ و نظرات بقیه فقط دوستی خاله خرسه باشن؟

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
ت چی کار میکنی باهاش ما که هرروز درگیریم باهاش

جارو گذاشتم تو کمد دیواری نبینه ولی وقتی وسط میاریم دیگه چاره ای نیس تازه دیگو قابلمه هارو ترک دادم راحت شدم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

به نظرم اسباب بازی اشتباهی برای بچتون میخرید اگه لذت نمیبره یه سر به سایت اسباب بازی فروشی بانی نیک بزنین اونجا کلی اسباب بازی هیجان انگیز داره که میتونین براش بخرید و از مشاوره سایت  https://baninik.ir/shop/ هم میتونین استفاده کنین برای خرید اسباب بازی های جدید و هیجان انگیز .