2777
2789

و فقط میشینن بهشون نگاه میکنن؟

مثلا من بچه بودم چند تا ماشین و وسایل برقی و چندتا عروسک و کلی خرده ریزه و شانسی و بازی فکری و دوچرخه و اسکیت و پلی استیشن داشتم وقتی میخواستم بازی کنم همش داد و هوارم هوا بود 

مثلا سطح شیبدار بلند میساختم ماشینا و خودمو از بالاش ول میکردم پایین و کلی کیف میکردم

اما الان هر بچه ایی رو میبینم مثلا ماشین داره میشینه ماشیناشو نگاه میکنه 

چرا بعضی بچه ها بازی کردن بلد نیستن؟

الان بچه خودمم مثل خودم هست از اول دوست داره همه چیزو با شدت و سر و صدا به بازی بگیره

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی

واسه منم سؤاله،ما با هر چیزی اسباب بازی میساختیم و تخیل میکردیم، ولی حالا... 

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من به وسایل خونه مثل جارو برقی بیشتر بازی میکنه تا اسباب بازی هاش ۱۹ ماهشه ریزه میزه هم هست میخواد واسه من جارو برقی بکشه هرروز سر این بساط داریم زور میزنه نمیتونه خب جارو برقی به اون گنده ای 😂

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

دقت کردی یه عالمه اسباب بازی دازند اخرش با یه تیکه پلاستیک که اصلا فکرشو نمیکنی  میشینند بازی یا حتی سر به دست اوردنش دعوا میکنند اگر بچه، های خلاق میخاید براشون اسباب بازی نخرید چون کارشون راحت میشه

😎💚🐬
واسه منم سؤاله،ما با هر چیزی اسباب بازی میساختیم و تخیل میکردیم، ولی حالا... 

داشتم واسه بچه های برادرشوهرم با در بطری نوشابه و سیم مفتولی و پیچ و مهره اسباب بازی درست میکردم اصلا شوق و ذوق نداشتن برادرشوهرم اومد دیدش انقدر خوشش اومد برش داشت و رفت اونم نصفه نیمه

من هرچی برا دخترم میگیرم اصلا باهاش بازی نمیکنه 

حتی اگه خودش میگه اینو برام بگیر بعد یک روز میندازه واصلا سمتش نمیره

عشق جان❤فقط پیش تو آرومم  فقط باتوجهان خوبه   چه قدربدعادتم کردی  نباشی حالم آشوبه😍😍
دقت کردی یه عالمه اسباب بازی دازند اخرش با یه تیکه پلاستیک که اصلا فکرشو نمیکنی  میشینند بازی ی ...

راست میگی 

عشق جان❤فقط پیش تو آرومم  فقط باتوجهان خوبه   چه قدربدعادتم کردی  نباشی حالم آشوبه😍😍
دقت کردی یه عالمه اسباب بازی دازند اخرش با یه تیکه پلاستیک که اصلا فکرشو نمیکنی  میشینند بازی ی ...

والا خوب فکریه 

من برای دخترم زیاد اسباب بازی نمیگیرم بیشتر کتاب میخرم بقیه اشو خاله و عمه و دایی و عمو میارن 

من هرچی برا دخترم میگیرم اصلا باهاش بازی نمیکنه  حتی اگه خودش میگه اینو برام بگیر بعد یک روز م ...

چرا اینجوری هستن؟

ما چطور انقدر شوق و ذوق داشتیم؟

الان دخترم میره مورچه میندازه توی ماشینش و حمل و نقلش میکنه میگه مورچه منه

یکسال و نیمشه

پسر من به وسایل خونه مثل جارو برقی بیشتر بازی میکنه تا اسباب بازی هاش ۱۹ ماهشه ریزه میزه هم هست میخو ...

الهی

دختر من هم به همه چی علاقه داره