2777
2789
عنوان

شیردهی

87 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من چهل روزه زایمان کردم اوایل سینه هام سفت و پر شیر بود الان شل شده و انگار هیچی توش نیست دوست ندارم شیرخشکی بشه نمی‌دونم بعضیا چطور تا یکسال دوسال شیر بچه میدن و شیرشون قطع نمیشه !!!!!

قطره شیرافزا بخور 

☀️حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به تغذیه ت میرسی؟ شیر بادام بخور 

چهار مغز و عسل با شیر بخور

ضمن اینکه قدیمیا میگن اینکه شیر زیاد داری و... جلو کسی نگو و نشون نده، از چیزایی که زودچشم میخوره 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
بخدا خوردم اصلا انگار نه انگار

چیزای خوراکی که افزایش شیر داره هم بخور 

میک زدنش هم خیلی مهمه تحریک میشه برای تولید بیشتر 

☀️حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                       

غذاهایی که شیر رو زیاد میکنن بخور.

مثل کباب کاچی آبگوشت.

کره محلی با عسل.

من خودم ۲ سال به بچه هام شیر دادم بدون شیرخشک

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب     باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

سلام گلم طبیعی بچه که هرروز بزرگترمیشه بیشترشیر میخوره بعد شما خابت کمترمیشه واسترس واینا ضعیف ترمیشی مال منم عین پوست شده 11ماه دارم شیر میدم مثل آب شده سینم اوایل چربه ولی الان عین آبه، خودمم خوراکم خوب نیست بد غذام بچمم شیرخشک نخورد وندادمدیگه الانم ضعیه، بچتون وزنش چقدره