2777
2789
عنوان

مشکل در تشخیص صدای کلمات

136 بازدید | 17 پست

دخترم پنج سال و سه ماهشه،از مهر اینده باید بره پیش دبستانی،اما نمیتونه صداهای کلمات رو تشخیص بده ،مثلا میگم برف با چه صدایی شروع میشه یا یه کلمه بگو آ داشته باشه نمیتونه،بیش فعالی هم داره،ک کار درمانی بردم ولی هنوز دارو ندادم،اگه دارو بگیره حافظه اش بهتر میشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه ببر بچه رو سنجش اصلا زود نیست برای پنج سال

پیش روانشناس بالینی میبرم هر سال،تخصصش هم اختلال یادگیریه،گفت هوشش نرماله ولی بخاطر بیش فعالی حافظه کوتاه مدتش میلنگه،گفت از امسال حروف رو آموزش بدیم چون بیش فعال ها در یک سال یاد نمیگیرن

یعنی پارسال ک پیش دبستانی بود حروف رو قاطی میکرد؟

اره گاهی  خصوصا اول های سال البته مدرسه نمی رفت تو خونه فیلم می گذاشتم آموزشی ببینه

پسر منم نیمه دومی هست مثل دختر شما

صبر کن به وقتش یاد بگیره سال دیگه انشاالله کرونا هم نیست و میره پیش دبستانی 

عزیزم دختر من پیش دبستانیه الان . در مورد بیش فعالی فرزندتون تجربه ای ندارم ولی در مورد اون قضیه تشخیص صدا ها رفتارش کاملا طبیعیه و یه نکته خیلی مهم وجود داره این که روش تدریس کامل کامل عوض شده اصلا با این سوالا اعتماد به نفس بچه تون رو از بین نبرید که حس کنه هیچی بلد نیست و حتما سال دیگه بفرستیدش پیش دبستانی . معلم خودش یادش میده . اگر دوست دارید چیزی باهاش کار کنید کتابای مخصوص این سن هست . مثلا شکل های شبیه به هم رو وصل کنه . رنگ امیزی اشکال باهاش کار کنید . کشیدن خط راست و شکل های هندسی . این چیزا رو باهاش کار کنید خیلی بهتره تا با تدریس نادرست هم بچه رو گیج کنید هم حس کنه هیچی بلد نیست 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اره گاهی  خصوصا اول های سال البته مدرسه نمی رفت تو خونه فیلم می گذاشتم آموزشی ببینه پسر منم نی ...

شرایط بچه شما خاصه اگر مجبور به اموزش هستی حتما از یه مربی مهد کمک بگیر . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

عادیه که بلد نیست زمان میبره تا یاد بگیره

آموزشای پیش دبستان خیلی خوب نیست و چیز درستی یاد نمیدن به بچه ها هم خودم مربی بودم هم تو اطرافیان زیاد دیدم

سال بعد پیش دبستانی ثبت نامش کن ولی به اون اکتفا نکن 

اگر میخوای کلاس اول خیالت راحت باشه کنارش کتابای کمک اموزشی سمیه رحمت رو بخر عالیه

پیج اینستا هم داره اموزشاش رایگانه

خودش استاد دانشگاهه تربیت معلم 

هرچی واسه کلاس اول نیاز باشه رو اموزش میده 

چون پارسال پیش دبستانی نبود منم اینجا از مادرا راهنمایی گرفتم و بهم این پیج رو پیشنهاد کردن . عالی بود اموزشاش و کتاباش . الان خداروشکر پسرم خیلی از همکلاسی هاش درسش بهتر 

پارسال خیلی زحمت کشیدم و الان دارم لذتش رو میبرم

2810