2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتی جهاز هم وظیفۀ خانوادۀ دختر نیست، حضرت علی زره و برخی وسایلای دیگشو فروخت واسه خونه وسیله گرفت. باشه میگیم جهاز کمک خانواده است واسه شرو ع زندگی، این سیسمونی چیه دیگه؟ ما خودمون باید جا بندازیم که دیگه کسی چنین توقعی نداشته باشه، همون طور که تو شروعش این بدعت رو ساختیم، شکستنش رو هم می تونیم، آدم زورش میاد والااااااا
کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!
من خدا رو شکر چون وضعیت مالی پدرم مناسب بود و خودشون دوست داشتن وسایلی رو برای بدنیا اومدن اریا جونم تهیه کردن البته پول دادن من خودم لوازمی رو که احتیاج داشتم تهیه کردم و مابقی هم خودم گرفتم به نام پدرم ثبت کردم بستگی داره اگه توان خرید و خودت داری خوب خودت بگیر برای بستن دهن اطرافیانت بگو خانوادت گرفته
سپیده جان من هر روز هزاررررررررررر بار آرزو میکنم که کاش پدرم هیچ کادویی بهم نمی داد، اما فقط بود... مامانم هست کلی هم عاشقشم. من جای تو بودم هزار بار بوسشون میکردیم بدون هیچ توقعی. خدا برات نگهشون داره.
کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!
سپیده جون خودت از لحاظ مالی اگه توان خرید داری بزار روی همون پول وسایلی که لازم داری برای نی نی بگیر مابقیشم یواش یواش میگیری ارزش نداره عصاب خودتو خراب کنی تازه شاید تا اون موقع نظرشون عوض شد و بهتر کمک کردن
2810