2777
2789
هیچ چی، همین قدرم که میدن باید ممنونشونم باشیم. من همسرم اصلاً اعتقادی به این نداره که خانواده ی من بخوان سیسمونی بدن، منم موندم این از کجا اومده؟ حالا یه کم این ور اون ور هم شد از بیچاره ها شاکی هم باشیم!
کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!
راستش هیچی.. به نظر من وظیفه نداارن اگه بخوان کمکی کنن لطف غیر موظف کردن دستشونم درد نکنه اما هزینه ی بچه با پدر و مادره مگه اینکه شرایطی باشه که پدر و مادر حتما باید کمک کنن
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتی اگه هیچ چی هم ندن باز جای گلگی نیست، چون اصلاً وظیفشون نیست، دارن لطف میکنن که میدن
کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!
آخه این سیسمونی از کجا اومده؟ ریشه تاریخیش کجاست؟ برای چی باید خانواده دختر بخرن؟ مگه این بچه ای که قراره دنیا بیاد خودش بابا نداره؟؟؟
لطفا برای سلامتی همه نی نی کوجولوها صلوات بفرستید
وقت سیسمونی خانواده ی دختر اول صفن ولی فردا حق ندارن به بچه از گل نازکتر بگن اون موقع ته صف میشن، البته بیشترش تقصیر خودمونه. من و همسرم قصد داریم سنت شکنی که نه، بدعت شکنی کنیم.
عزیزم به خاطر حرف مردم، پدر و مادرت که عزیزترین موجودات هستند رو ناراحت نکن، اگه خواستن یه چیزی کادو میدن نخواستن هم حرجی به اونها نیست. به اندازۀ کافی حق به گردنمون دارن.
2810