2777
2789
شوهرو وللش شوهرا وقت پرواز حواسشون نیست تو امپول بزن با خیااااااااااااااال راحت زندگی کن هیچی هم نمی ...

مچکر نازنین 

گلم امپول عوارص نداره ؟؟

زنداداشم گفته بود امپول میزنه 

گفت شش ماه هست یا ...

چند ماه خوبه گلم ؟؟

مثلا همزمان با امپول از روشهای  دیگه استفاده نکنم ؟؟؟

به همون امپول صد درصد میشه اکتفا و اعتماد کرد گلم ؟؟

🌹🙏

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
اره من کاندم هست بعد یه وقتی بازم با کاندم استرس میگیرم دست خودم نیست واقعا این ترس و استرس قرص اورژ ...

از نطر من خوب کاری میکنی 

توی این مملکت ، استرس هم داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مچکر نازنین  گلم امپول عوارص نداره ؟؟ زنداداشم گفته بود امپول میزنه  گفت شش ماه هست یا ...

اره من سه ماهه زدم کلا پریود نمیشم خدارووووووشکر البته و در مورد خوردن هر قرصی هم باید مراقب و اگاهانه عمل کنی که سردرد و فشار خون نگیری مثلا من با کلسیم سردرد میگیرم امپول زدم قبلش نمیگرفتم و از بابت رابطه خیاااااااااااااااالت راحت راحت کاش قبلا کسی به منم میگفت اینو خیلی خوبه عالیه

ان شالله بزودی تیکر بارداریمو بزارم صلوات   ممنون از لطفتون که صلوات میفرستید  
اره من سه ماهه زدم کلا پریود نمیشم خدارووووووشکر البته و در مورد خوردن هر قرصی هم باید مراقب و اگاها ...

خوب گلم بده که ادم پروید نشه 

باید به طور طبیعی پروید بشه یک خانم 

من نشم خوشحال ترم

عزیز از دکتر جویا شو 

خوشحالی که همه از پرویدی ناراحتن ولی باید جلوشو نگرفت 

گل جویا باش که در اینده باعث عوارض در بدنت نشه 

پشت گوش ننداز ، در اینده اسیب جدی به بدنت نزنی خدای نکرده 

اره من سه ماهه زدم کلا پریود نمیشم خدارووووووشکر البته و در مورد خوردن هر قرصی هم باید مراقب و اگاها ...

من که حاضر نیستم اینطوری به بدنم آسیب برسونم پریود نشدن خودش عوارض داره برات، همسرم خودش پیشگیری میکنه هم کاندوم و هم طبیعی 

خدایا شکرت...