2777
2789
عنوان

این دنیا که ما دیدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 34 پست
مهین عبی عویجی مرتیکه جذاب دست ودل باز🤣🤣🤣🤣

اره همسر مرتیکه لارج😂 

برای قبولی دانشگام یه دعای کوچیک میکنی؟ 🌚‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                         •  تـــنها بازمــانده ســکاها 🕊                                                                                                                          عاشیق سوزون گیزله در :) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=232692873]مهین عبی عویجی مرتیکه جذاب دست ودل باز🤣🤣🤣🤣[/QUO🤣🤣🤣

خدایا شکرت بابت همه چیز .......🦋🌱              هر آن كس كه بدم گفت .......... بدى سيرت اوست ....... وآن كس كه مرا گفت نكو ، خود نيكوست 🌱 حال متكلم از كلامش پيداست .... از كوزه همان برون تراود ، كه در اوست .....🍃🍃.                                                            
مهین عبی عویجی مرتیکه جذاب دست ودل باز🤣🤣🤣🤣

عبی ... هویجی 🥕 ایییییییی دیگه آب هویج نمیخورم

یه روح نقاش،تو کالبد یه فضانورد که قراره دکتر بشه✨از بدو تولد پرسپولیسی بودیم و هستیم😍❤️میراکولر🐾🐞عاشق خون آشام ها🧛🏻‍♀️❤️من ایرانم رو دوست دارم، سرزمین جدم کوروش بزرگ، سرزمین اجدادم، هویت و شناسنامه ام🤍داشتم توی سیاهی و ناامیدی غرق میشدم تا اینکه اونا رو پیدا کردم، اونا باعث شدن دوباره نور رو ببینم✨پس قبل از اینکه جلوی من به اونا توهین کنی، اینو یادت باشه اونا هزاران کیلومتر از من دور بودن و حتی منو نمیشناسن، اما حالم رو خوب کردن و قلبی که دیگران شکستن رو ترمیم کردن🫂،ولی تو هیچ کاری برای خوب شدن من انجام ندادی، پس لطفاً اظهار نظر نکن، اونا هفت تا فرشتن، من به این ایمان آوردم✨💜BTS and Army forever
اره همسر مرتیکه لارج😂 

خخحخح واقعا بعضی ازخانوما عقل ناقصی دارن مطمنم روانی بیش نیست ادم عاقل از فلان همسرش انقد تعریف نمیکنه توی استوری انشالله فلان همسرش بکنه بیفته ازشرش راحت بشیم مرتیکه هویجی 🤣🤣🤣🤣

ندیدم کجاس اینستا 

تو تلپیک سم خونتون 

نیفتهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/8430378/سمّ-خونتون-نیوفته

برای قبولی دانشگام یه دعای کوچیک میکنی؟ 🌚‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                         •  تـــنها بازمــانده ســکاها 🕊                                                                                                                          عاشیق سوزون گیزله در :) 
حالموبهم زد دیوونه اخه ینفرچقدمیتونه سم باشه اخه😫

سم چیه، خود اسیده 

من تا چند صفحه رفتم جلو حالت تحوع گرفتم

یه روح نقاش،تو کالبد یه فضانورد که قراره دکتر بشه✨از بدو تولد پرسپولیسی بودیم و هستیم😍❤️میراکولر🐾🐞عاشق خون آشام ها🧛🏻‍♀️❤️من ایرانم رو دوست دارم، سرزمین جدم کوروش بزرگ، سرزمین اجدادم، هویت و شناسنامه ام🤍داشتم توی سیاهی و ناامیدی غرق میشدم تا اینکه اونا رو پیدا کردم، اونا باعث شدن دوباره نور رو ببینم✨پس قبل از اینکه جلوی من به اونا توهین کنی، اینو یادت باشه اونا هزاران کیلومتر از من دور بودن و حتی منو نمیشناسن، اما حالم رو خوب کردن و قلبی که دیگران شکستن رو ترمیم کردن🫂،ولی تو هیچ کاری برای خوب شدن من انجام ندادی، پس لطفاً اظهار نظر نکن، اونا هفت تا فرشتن، من به این ایمان آوردم✨💜BTS and Army forever
خخحخح واقعا بعضی ازخانوما عقل ناقصی دارن مطمنم روانی بیش نیست ادم عاقل از فلان همسرش انقد تعریف نمیک ...

ب نظرم الکیه واقعی نیست چون فقط ی اقا رو فالو داره ک عبی نیست ب نظرم پشت این پیج یه پسره یا دختره ک مطمعننا میخواد شاخ بشه کسب درامد کنه یا برای همون پیج ک فالو دارع فالوز جمع کنه چپن فقط ی نفرو فالو دارع

عبی ... هویجی 🥕 ایییییییی دیگه آب هویج نمیخورم

کیوی پرتقالم نمیخورم من😐💔