2777
2789
عنوان

شمام این شرایطو دارید؟

507 بازدید | 13 پست
شوهرم خیلی مرد خوبیه از زندگیم راضیم خداروشکر ولی چند وقته مسایل مالی داره از هم دورمون میکنه .شما ها هم تو این اوضاع اقتصادی این جوری شدین؟
همه فکر میکنند چون گرفتارند به خدا نمیرسند...اما چون به خدا نمیرسند گرفتارند!!!
بعد از کلی تلاش و بزن وببند صاحب یه آپارتمان شدیم ولی هنوز نه کابینت داره نه پرده نه در نه کولر...همش آب 30 تومن فکر کنم بخوره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گاهی فکر میکنم همش تقصیر دولته یهو همه چی سه برابر شد فکرکن ما برا ماشین پس انداز کرده بودیم ولی نشد اونی که میخواستیم بخریم..
عزیزم میدونم فکر میکنی شعاره ولی میشه صبوری کرد, ما خونمون رو عوض کردیم دو سال پیش چون پول اینجا خیلی بیشتر بود حتا تا پنج ماه پرده نزده بودیم و شیشه رو با کاغذ پوشونده بودیم یعنی رسما گند زده بودیم به نمای ساختمون ولی بلاخره گذشت مهم اینه خونه ی خود آدمه و شب سرتو راحت میزاری زمین, همه چی حل شدنیه, به شوهرت دلداری بده و نشون بده خوشحالی تا انرژی مثبت بگیره وگرنه از هم دور میشین, ما خونمون پیش خرید بود و دو سال طول کشید تازه سند خورد , از استرس هلاک شدیم ولی هی بهش دلداری میدادم و البته مشاوره, باور کن زنا قوی ترن مردا زود میریزن تو خودشون و عصبی میشن
در پس هر در بسته ای خدا ایستاده است
نه عزیزم ولی دخترام از این عکسه خوشگل ترن.. راست میگی ولی اینا رو بلد بودم دوساله دارم دلداری میدم و موج مثبت آخه کی منو دلداری بده با دو بچه دیگه افسرده شدم
حق داری عزیزم, منم همین حسو داشتم که کی منو دلداری میده پس, ولی چه کنیم یکی این وسط باید آدم قویه داستان باشه, توکل بخدا, تنت سلامت باشه انشاله , دو تا دسته گلم که داری, خدا نگهشون داره
در پس هر در بسته ای خدا ایستاده است