2777
2789

خواهرم رفته بود امامزاده ،پیرمرده امامزاده برای باز شدن بختم پارچه سبز برید بعد برگشته گفته شتر در خواب بیند پنبه دانه🥲بعد گفته رژلب قرمز هم نزنه 😬خواهرمو دیده رژلب قرمز زده بوده فکر کرده برای اونه. بعدبهش گفتن نه برای ابجیشه،

خیلی ناراحت شدم درموردم اینطوری گفته یعنی تو خواب ببینم ازدواجو😔،نشستم برای خودم گریه کردم،چقد به دوست پسرم گفتم ازدواج کنیم😞نگو تلاشام بیهوده است 

توکل بر خدایت کن،کفایت می‌کند حتما

خداس که انقد مطمئن‌ه؟

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخاطر دوکلوم حرف مفت یه پیرمرد که مغزخودشو خورده نشستی زار زدی؟

الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪

پیرمرده امامزاده😐😐😐بیخیال بابا

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

چه جالب واسه حرف الکی یه پیرمرد که نمیدونی کیه میشینی گریه میکنی!

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

باور کردی ؟😏

مشخصه مرده ظاهر بینی بوده که فکر کرده یه خانوم که رژ میزنه نمیتونه ازدواج کنه

یه آدم احمق اومد جلو چشمم وقتی این حرف و زده 

یه هدفی دارم که باید بهش برسم یه جورایی دلیل زندگیمه .  عشق و عاشقی و اینا نیست اصلا تو این فازا نیستم . خدایا خودت یه کاری کن بتونم به هدفم برسم .   من فقط به خودت اعتماد دارم و میدونم تنهام نمیزاری .    درسته سنم کمه اما درک و شعورم بالاست .   آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ عنوان تحت هیچ شرایط .  اسم کاربری ها یادم نمیمونه .  

پیرمردای امامزاده هم شیطون شدن بیتربیتا این چه حرفی بود که زدع ایشش

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘

پیرمرد پر حاشیه😬

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

منم ازدواجم جور نمیشه  نمیدونم چیکار کنم بیشتر راه هارو امتحان کردم 

درکت می کنم خیلی حرفا آدم رو ناراحت می کنه

وقتی به کسی می گم غصه نخورتموم میشه،!باخودم فکر می کنم عمرمون یا غصه هامون!!!
2810