2777
2789
عنوان

نمیدونم با دوست پسرم ادامه بدم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 30 پست
پرسیدم قبلا گفت تو دوست اجتماعی من هستی 😵‍💫،چند بارم گفت تو دوستمی.  یبارم گفتم اگه قصدت ازدو ...

پس ببین رک گفته قصدش ازدواج نیست

دوراه داری:همینطور ادامه بدی هرچه پیش آید خوش آید یا کات کنی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پرسیدم قبلا گفت تو دوست اجتماعی من هستی 😵‍💫،چند بارم گفت تو دوستمی.  یبارم گفتم اگه قصدت ازدو ...

پس ولش نکن چون دوسال عمرتو گذاشتی ولی یکی دیگه رو زاپاس داشته باش اگه مورد مناسبی بود ازدواج کن

من۳۶ اون۳۲ واسه یه کاری رفتیم مغازش اونجا آشنا شدیم 

نمیگم بده دوستی توو این سن..

نه..

هر کسی سبک زندگی خودشو داره..

اما تو ۳۶سالته و دوست داری ازدواج کنی..

من از جزییات رابطه تون خبر ندارم و بنظرم برو پیش روانشناس..

برو روانشناس

برو روانشناس..

اگر به هیچ عنوان نمیخوای بری مشاوره،بهت پیشنهاد میکنم باهاش حرف برنی و بگی قصد داری برای بعد عاطفی زندگیت حرکتی بزنی و به قصد ازدواج وارد رابطه آشنایی بشی و اگه تو قصدت ازدواج نیس تا سه ماه آینده،باید کات کنیم

من از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم..۹۶اولین کاربریم..۹۹دومین کاربری که تعلیق شد به درخواست خودم..و الان هم که با سومین کاربری اینجااام:)
نمیگم بده دوستی توو این سن.. نه.. هر کسی سبک زندگی خودشو داره.. اما تو ۳۶سالته و دوست داری ازدواج ...

باید کات کنیم همین الان...

اینا رو حصوری بگیا

من از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم..۹۶اولین کاربریم..۹۹دومین کاربری که تعلیق شد به درخواست خودم..و الان هم که با سومین کاربری اینجااام:)

از حقیقتی ک بهت میگم دلگیر نشی

دقیقا  تا جایی  از طرف تو این رابطه قطع نمیشه ک  یه هو میبینی   چندین سال با  همین  دلخوشیه کاذب بودنش گذروندی و 

پیامش میاد برات ک تموم کنیم چون میخواد ازدواج کنه 

و تومیمونی و فرصت از دست رفته و قلبی ک هزار تیکه بیشتره

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....

پس تکلیفت مشخص بود خودت همچیو میدونستی و ادامه دادی بهت دورغی نگفته ، اگه با فرض اینکه ممکنه باهات ازدواج کنه میخوای ادامه بدی همینجا تمومش کن اون دنبال ازدواج و مسئولیت نیست حالا این دو سال بشه چهار سال بعد به این نتیجه برسی که کات کنی بهتره یا الان کات کنی سخت هست ولی باید این سختیو بگذرونی هزینه اشتباهی که کردیو بدی از همه جا پاکش کنی و بلاکش کنی و خبری ازش نداشته باشی به مرور از ذهنت کمرنگ شه که زمان‌میبره بشین با خودت صادقانه فکر کن ببین چی میخوای 

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
از حقیقتی ک بهت میگم دلگیر نشی  دقیقا  تا جایی  از طرف تو این رابطه قطع نمی ...

من ارزومه ازدواج کنه زودتر واقعا اگه منو نمیخاد اینطوری راحت ترم منو ول میکنه 

توکل بر خدایت کن،کفایت می‌کند حتما
من ارزومه ازدواج کنه زودتر واقعا اگه منو نمیخاد اینطوری راحت ترم منو ول میکنه 

ببین بذار من بهت بگم ک دقیقا مث تو بودم  و تو رابطه ای بودم ک فقط دعا کردم  عقد کنه و خودش بره . 

عقد کرد و  نگم برات ک ۴۰ روزه دارم فقط ب مرگ فکر میکنم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....
نمیگم بده دوستی توو این سن.. نه.. هر کسی سبک زندگی خودشو داره.. اما تو ۳۶سالته و دوست داری ازدواج ...

سه ماه کات کردم باهاش فایده نداشت 

یبار گفتو خواستگار دارم گفت ادرسشو بده برم تحقیقات کنم 

چ حوصله ای داری که با ۳۶ سال سن خودتو درگیر و الاف یه رابطه نافرجام کردی!

خوب چیکار کنم 

دیگه کشش و حوصله یه رابطه جدیدو ندارم 

خوب چیکار کنم  دیگه کشش و حوصله یه رابطه جدیدو ندارم

با منطق  بهش توضیح بده و ازش بخواه ک دیگه  با هم کاری نداشته باشید و تمام کنید 

درد و رنجش بکشید .... 

منی این حرفو بهت میزنم ک اگه ۱۰ بارم بر گردم بازم از رابطه نمیخوام بیام  بیرون  تا ، اون عقد کنه .... چون توانایی نه گفتن بهش ندارم ... 

ولی تو مث من نشووووو...

سه ماه کات کردم باهاش فایده نداشت  یبار گفتو خواستگار دارم گفت ادرسشو بده برم تحقیقات کنم  ...

خب پس باید تا ابد کات کنی..

نمیخواد باهات بره زیر یه سقف..

نمیخواد همسر تو بشه..

اون دوستت نداره

2810