2777
2789

؟

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با قانون جذب نه دربه در دنبا ل کار بودم بعد رفتم پیش شمع تراپ  یک هفته بعد داروخونه کار پی ...

شمع تراپی و اینا ک چرت محضه 

فالگیرا واس پول میگن

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
2805
شاید من خیلی باور کردم میدونی آخه دلایل مطمعنی آورد  برام فلسفه شمع توضیح  داد من کاملا رف ...

مثلا چی؟

شاید من خیلی باور کردم میدونی آخه دلایل مطمعنی آورد  برام فلسفه شمع توضیح  داد من کاملا رف ...

مثلا چی؟

خ گفت ولی این قسمت یادمه تشکیل جهان از چهار عنصر و  این چهار عنصر در شمع هست و کاُنات بخاطر این ...

اره شنیدم اینو 

ینی بخاطر اون کار پیداا کردی؟

الان از کارت راضی هستی؟ به رشته تحصیلیت مربوطه؟

نه ب رشتم مربوط نیس حقوق چهار تومن مگیرم در کل راضیم هر چند حقوق گمه

موفق باشی عزیزم