2777
2789
عنوان

تولد

67 بازدید | 11 پست

امروز تولد پسرم بود صبح خیلی ذوق کرده بود که مامان من و غافل گیر می کنید کیکم مثل مرد عنکبوتی باشه چی کادو ای به من میدید 😪😔من حتی واسه یه دونه شم پول نداشتم تولد نگرفتیم حتی ساده..با گوشیم بازی می کرد تمام روز فراموش کرد تولدشو ..دلم خونه...

الهی😪

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تا رسیدن به اهداف ۱۴۰۳🥂شروع زندگی جدید و واقعی برای ساختن یه فرد و زندگی بی نقص از 1403/8/23...💣مگه میشه از رویام دست بکشم؟خدایا کمکم کن بلند شم ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ضرورتی ندارد.منم تو بچگی برام پیش اومده ولی فراموش کردم و برام مهم نبود

یه صلوات میفرستی برا حاجتم 🙂                                  اگه باهام مخالفی مؤدبانه بگو 🙃                                         بسی صلح طلبم 🤭.                                                بنده معمولی خدام 😶                                                                                      

سال بعد انشالله

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙

عزیزم... 

الهی فداتون شم 

درست میشه ایشالا تولدای بعدی جبران شه

از الان ی پولایی کم کم برا تولد سال بعدش کنار بزارید انشالله خدا کمکتون کنه❤

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                 توجه توجه عشقم تتلیتی اعظم قبلییی برگشتههههههه خاسسستم یاداوریییی کنمممممم✌✌✌😌😌😌😌😌                                                               

اگه بچت با شعور باشه که قطعا هست می‌فهمه تو خیلی براش زحمت کشیدی و سر یه مسأله به این کوچیکی ناراحت نمیشه

یه صلوات میفرستی برا حاجتم 🙂                                  اگه باهام مخالفی مؤدبانه بگو 🙃                                         بسی صلح طلبم 🤭.                                                بنده معمولی خدام 😶                                                                                      
عزیزم...  الهی فداتون شم  درست میشه ایشالا تولدای بعدی جبران شه از الان ی پولایی کم کم ...

پسرم ۸ سالشه سه سال پشت سرهم  تولد نگرفتیم من میمردم این روزها را  ندیده بودم آخر هنوز چهره معصوم پسرم جلوی چشم هست صبح که بیدار شد..

پسرم ۸ سالشه سه سال پشت سرهم  تولد نگرفتیم من میمردم این روزها را  ندیده بودم آخر هنوز چهر ...

عزیزمممم وقت هست هنوز 

درست میشه ایشالا

100 صلوات براتون میفرستم مشکلتون حل شه انشالله ب خدا توکل کنین ایشالا صبر و استقامت بیشتری بهتون بده تو سختیا ک زودتر ازش گذر کنین

ایشالا حل میشه❤❤

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                 توجه توجه عشقم تتلیتی اعظم قبلییی برگشتههههههه خاسسستم یاداوریییی کنمممممم✌✌✌😌😌😌😌😌