2777
2789

پسر خالم کلاس اوله منم ۱۸سالمه راه می‌ره ی مشت لگدی چیزی میزنه منم بهش چیزی نمیگم آخر بار لجمو در آورد محکم زدم پشت گردنش رفته ب مامانش میگه زدم منم گفتم خوبت کردم تو منو زدی منم تورو زدم من نوه اولی ام هر چی میشه میگه کوتاه بیاا خاله تو بزرگترین  اما دیروز دختر خالمو که ۳سالشه زدش که بدبخت ۳ساعت گریه میکرد بهش گفتم تو یعنی بزرگ تری گفت خفه شو و فحش داد ما هرجا میریم اینان میان میریم خونه خاله هام میان خونه اقاجونم میان یعنی دلم میخواد اینقدر برنمش که جیگرم حاال بیاد به نظرتون چیکار کنم باهاش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عنوان تاپیک فقط 😁😁

راه حلی ندارم متاسفانه 🥲🚶‍♀️

تاپیکای بیبی چک مثبت تگم کنید لطفا 😍 / ان شاءالله به هم برسیم، آمینش با تو.. اگه اینجا رو خوندی یه صلوات یا یه آمین کوچولو مهمونم کن 😊😊 ..

منم آدمیم که حتی از اینکه کسی بهم دست بزنه هم بدم میاد

حالا دختر عمم گرفته بود هی قلقلک میداد نمیشد بهش چیزیم گفت 😑

ننشم میبینه موش میشه ماشالا هیچی نمیشه گفت

•• 𝘉𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘦𝘧𝘶𝘭 𝘸𝘩𝘰 𝘵𝘰 𝘰𝘱𝘦𝘯 𝘶𝘱, 𝘰𝘯𝘭𝘺 𝘢 𝘧𝘦𝘸 𝘤𝘢𝘳𝘦, 𝘰𝘵𝘩𝘦𝘳 𝘰𝘯𝘦𝘴 𝘢𝘳𝘦 𝘫𝘶𝘴𝘵 𝘤𝘶𝘳𝘪𝘰𝘶𝘴...

من یه چشم غره برم طرف قالب تهی میکنه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
2810