2777
2789
تقویم رو دانلود کنید بچه ها
ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
دیگه تا آخر ربیع الثانی واقعه ثبت شده در تقویم شیعه نداریم. ان شاالله میرسیم به اول جمادی الاولی که روزهای مهم اون رو روز به روز براتون مینویسم عزیزان. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد و آخر تابع له علی ذلک.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لطفا پست نگذارید چون این تاپیک فقط وقایع هرروز را درش تایپ میشه از بحث و صحبتهای حاشیه ای هم لطفا پرهیز کنید اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد و آخر تابع له علی ذلک.
دوشنبه چهارم اسفند 93: جمادی الاولی چند روزی است شروع شده و روزهای مهم این ماه : در این ماه روزهاى 29 ،27 ،25 ،15 ،13 ،10 ،6 ،5 مقارن وقایع مهمى است. ولادت حضرت زینب سلام الله علیها خبر خوش این ماه است. جنگ موته و جمل دو اتفاق این ماه است شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها و تحویل پیراهن امام حسین علیه السلام به حضرت زینب سلام الله علیها دو اتفاق جانسوز این ماه هستند وفات جناب عبدالمطلب هم در این ماه است و وفات محمد بن عثمان عمری نیز از حوادث این ماه است. مرگ معاویه پسر یزید لعنت الله علیه هم در این ماه است و پایان دهنده سلسله شوم و ملعون بنی امیه است.
ولادت حضرت زینب سلام الله علیها سه شنبه پنجم اسفند پنجم جمادی الاولی: پدر بزرگوار آن حضرت مولا امیر المؤمنین علیه السلام و مادر ایشان صدیقه طاهره حضرت زهرا سلام الله علیها است. همسر آن حضرت جناب عبد الله بن جعفر بن ابی طالب علیه السلام و فرزندان آن حضرت، على، عون، عباس، محمد و ام کلثوم هستند که عون و محمد در کربلا شهید شدند. کنیه آن مخدره ام کلثوم، ام عبدالله و ام الحسن است. کنیه های خاص آن حضرت: ام المصائب، ام الرزایا و ام النوائب است
ماجرای ولادت حضرت زینب سلام الله علیها: هنگام ولادت آن حضرت پیامبر سلام الله علیه و آله در سفر بودند .مولا امیرالمومنین(ع) فرمودند:«بر پیامبر سبقت نمیگیرم.» تا آنکه آن حضرت آمدند و منتظر وحی شدند. جبرئیل نازل شد و عرض کرد:«خداوند سلام مى رساند و مى فرماید:این دختر را زینب نام بگذار چه اینکه نام را در لوح محفوظ نوشته ایم.» پیامبر(صلی الله) حضرت زینب(سلام الله) را طلب کرده و بوسیدند و فرمودند:«وصیت میکنم به حاضرین و غائبین که این دختر را به خاطر من پاس بدارید که همانا وی به خدیجه کبری سلام الله علیها مانند است.» سکینه و وقار آن حضرت را به خدیجه کبری سلام الله علیها و عصمت و حیائش را به حضرت زهرا سلام الله علیها و فصاحت و بلاغتش را به مولا امیرالمومنین علیه السلام و حلم و بردباری اش را به امام حسن مجتبی علیه السلام و شجاعت و قوت قلبش را به سید الشهدا علیه السلام همانند نموده اند. ابن حجر در اصابه و ابن اثیر در اسد الغابه در حالات آن حضرت نوشته اند: در مجلس یزید لعنت الله علیه حضرت زینب سلام الله کلماتی فرمودند که دلالت بر قوت قلب آن حضرت دارد. حضرت زینب سلام الله علیها در کرم و بصیرت و حلم مشهور خاندان بنی هاشم و عرب بوده است و بین جمال و جلال و سیرت و صورت و اخلاق و فضیلت جمع بود. ایشان شبها در عبادت و روزها به روزه داری میپرداختند و ایشان به اهل تقوی معروف بودند. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد.