2777
2789
عنوان

مهریه تان چیست ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14712 بازدید | 250 پست
shiva
1392/12/26 12:55 ب.ظ

500 تا سکه ولی راضی نبودم بنظرم کم بووووووووود

شیوا جون برای چی فکرمیکنی 500 تا کم بوده ؟ مگه همین 500 تارو الان شوشوت بهت داده؟
بنظرم مهریه واینا اصلا مهم نیست مهم انتخاب درسته واینکه شوهرت خوب باشه وگرنه مهریه ضامن خوشبختی نیست
من که خدارو شکر انتخابم درست بود وهمن موقع خاستگاری هم حتی راضی بودم 114تا باشه اما پدرشوهرم خودش گفت 514تا پدرم مادرم هم قبول کردن منم حرفی نزدم اما قبلا گفته بودم که مهریه برام مهم نیست خداروشکر هم الان که 3سال گذشته واقعا از شوهرم وخانواده شوهرم واز زندگیم راضی ام واحساس خوشبختی میکنم
***همسرم ودخترم...... عاشقتونم***

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر من مهریه اگه طرف نخواد بده خییییلی راحت می تونه نده، تازه مهریه اگه سکه باشه نهایتش خدای نکرده اگه کار به جدایی بکشه قسطی می شه هیچ وقت نمی شه تمام و کمال ازش گرفت... تازه یکی رو میشناسم که مرده هم مهریه رو قسطی می ده ماهی یک سکه حالا هم ازدواج کرده دو تا هم بچه داره رفته اقدام کرده همون ماهی یک سکه رو کرده ماهی نیم سکه... مهریه طرف هم ٦٠٠ تا سکه بوده... دیگه حساب کنید به عمر طرف قد نمیده... مهریه واقعا نمی تونه ضامن یک زندگی و تداومش باشه ولی اگه آدم پشتوانه ای بخواد بهترین مهر ملک هستش همون اول هم می گیری... من مهرم سه دانگ خانه بود که همون اول که خونه گرفتیم به نامم شد، هر وقتم بخوایم جابجا شیم باز همین داستانه سه دانگش مال منه
1000 تا دخترمم شوهر بدم کمتر از این نمیذارم دوستایی که شعار میدین ضامن خوشبختی نیست و اینا. درسته ضامن خوشبختی نیست ولی یه عامل بازدارنده و ترساننده است. موقع طلاق میشه بچه رو باهاش معاوضه کرد. دور از جون بعد صد و بیست سال مردی فوت کنه اول مهریه زن رو میدن بعد ارث تقسیم میشه. من زنی رو از نزدیک دیدم برادرشوهرهاش بعد از فوت شوهرش بابت سکونت در خونه قبلی خودش و شوهرش ازش شکایت کردن و ازش اجاره همه اون مدت رو گرفتن و بیرونش کردن. حالا هی شعار بدین. به من چه اصلا
پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...
714 تا سکه با حق طلاق محضری و کلیه شروط ضمن عقد مثل تعیین محل سکونت و خروج از کشور و .. . حق طلاق و شروط واسم مهم تر بود تا مهریه، البته منم شدید معتقدم مهریه سفت و سخت تو کشور مرد سالار ما که قوانینش کلا طرف مرده لازم و ضروریه.
انسانهای ضعیف انتقام میگیرند، انسانهای قوی می بخشند اما انسانهای باهوشند که نادیده می گیرند.
خانم هایی که می گین مهریه ضامن خوشبختی نیست!!!درسته مهریه ضامن خوشبختی نیست، اما ضامن بدبخت نشدن کامل هست، هیچکی از آیندش خبر نداره، اگه خدایی نکرده همین همسر مهربون و مرد فوق العاده یک روز یک رنگ دیگه پیدا کرد و نارو زد، خیانت کرد، معتاد شد خدایی نکرده یا هزار چیز دیگه، چیو آدم ببخشه تا پاره تنش و بگیره و ببره؟ اونوقت مهریه واقعا نمی تونه حد اقل یک امید برای گرفتن بچه باشه؟ اگه خدایی نکرده همسر آدم زبونم لال فوت شه و خانوادش بد باشن و آواره کوچه و خیابون بشین همین مهریه نمی تونه ضامن این بشه که از ارثیه یه سقف بالا سر خود آدم و بچش بیاد؟ به نظرم من یکم دور اندیش بودن بهتره، چون اینجا ایرانه، زن کمترین امنیت حقوقی و داره.
انسانهای ضعیف انتقام میگیرند، انسانهای قوی می بخشند اما انسانهای باهوشند که نادیده می گیرند.