2777
2789
عنوان

مهریه تان چیست ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14712 بازدید | 250 پست
کچل جان تا تو ابرانی بشین شعار نده لطفا!
قانون مملکت ما رو نمی دونی ینی؟!

یه دوست بیچاره ای خواسته از همسرش جدا بشه ( به علت خبانت مرد). تازه شوهره می خواسته طلاقشو بده! این خانومه هم پناه نداره، سنش طوری نیست که بره سر کار یا تخصصی چیزی داشته باشه، منبع درآمد هم نداره که خرجی ای چیزی داشته باشه. می گفت خدا خدا می کردم قاضیه بهش بگه برو سر خونه زندگیت! خیلی راحت مهریشو حساب کرده گفته همسرت نمی خواد باهات زندگی کنه آخرش اینه که مهریتو ( به روز 30 میلیون) بگیری و بری واسه خودت زندگی کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

با 30 میلیون چه میشه کرد؟
همش که بحث کاسبی و قیمت گذاری نیست که!

زندگی بسیار بالا پایین داره

و قوانین مملکت ما حامی زن نیست

یه بنده خدایی رو هم می شناسم که یه پسر بیمار روانی رو بهش انداختن اونم سر همین شعارها مهریشو 14 تا زده! الان که فهمیده یک طرفه فسخه عقد! اما چه فسخی!؟! دختره بی کس و کار با 14 تا سکه چه خاکی به سرش کنه.
تازه اون نمردی ای که در حقش شده، اون حقی که ازش ضایع شده هیچ طوری نشد از خودش دفاع کنه. آخرش همون طلاق با 14 تا سکه! حداقل یه مهری نبود که خانواده پسره رو بچزونه !
مثبت اندیش باش.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه شرایطتتون براتون کاملا شفافه، طرف منطقیه، عاقله،و ......... جای هیچ ریسکی نیست که خوب فرقی نداره ولی اگه نمی تونید مستقل باشید بعد طلاق یا ریسک داره ازدواج باید یه چماق در مقابل قوانین مرد سالارانه داشت.

من خودم عین دوستان شعار می دادم که مهر چیه و این حرفا

خدا خیر بده مادرمو می گفت غریبست نمیشه تو مدت کوتاه شناختش مهریه رو اون تعیین کرد. همسرمم طفلک پذیرفت.
ولی الان با دیدن هزاران واقعیت در اطرافم متوجه شدم که دست مادرم درد نکنه، هیچکی از فرداش خبر نداره.
مثبت اندیش باش.
البته من نظر شخصیمو گفتم و جواب آقای کچل بدبختو رو دادم

و نظر دوستان محترمه و با توجه به شرایطتشون می تونه ضحیح هم باشه

نمیشه با این قوانین مرد سالارانه ریسک کرد و واسه همه یه نسخه پیچید
مثبت اندیش باش.
ختم 124هزار صلوات در روز شهادت امام رضا برای شفای می می ناز عزیز. http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=686961&PageNumber=8
چه انتظار عجیبی!
عجیب تر که چه آسان نبودنت شده عادت!
چه کودکانه سپردیم دل به بازی قسمت!
چه بی خیال نشستیم! چه کوششی! چه وفایی!
فقط نشستیم و گفتیم:خدا کند که بیایی!
ختم 124هزار صلوات در روز شهادت امام رضا برای شفای می می ناز عزیز. http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=686961&PageNumber=8
چه انتظار عجیبی!
ختم 124هزار صلوات در روز شهادت امام رضا برای شفای می می ناز عزیز http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=686961&PageNumber=8
چه انتظار عجیبی!
وقتی مردی زنشو با 1000 تا سکه مهریه داره طلاق میده ببین اگه مهریه زنش 14 تا سکه بود چی میشد؟ لابد خیلی زودتر از این طلاقش میداد
آدمی ساخته اندیشه خویش است فردا همان میشود که امروز اندیشیده است
موریس مترلینگ
a
1392/10/12 4:56 ب.ظ

بچه هایی که میگین مهریه پشتوانه زنه: 100هزار تا سکه ام مهریه آدم باشه بدون حق طلاق، حق اولاد و ثروت اندوخته محضری این سکه ها به هیچ دردی نمیخوره ...

هدف اینه که طرف حواسش جمع باشه که الکی پلکی نیست اگه بخواد زنشو طلاق بده تو دردسر میفته ولی اگه زن خودش درخواست طلاق بده مهریه بهش تعلق نمی گیره
موریس مترلینگ
یبار گفتم این حرفا مال زنو مرد ایرانی نیست مرد ایرانی چیزی بنام حقوق زن تو کتش نمی ره من وقتی موقع بله برون حق طلاق خواستم پدرشوهرم برگشت گفت اومدیم حق طلاق دادیم رفتی مهریتو گرفتیو بعدشم طلاق گرفتی رفتی بعلاوه این قانون اینجا هم برای همه هست بعد از جدایی نصف اموال مرد که بعد از ازدواج بدست آورده متعلق به همسرشه پس لازم نیست خیلی جوش اونو بزنیم ولی تو جامعه ای که ما زندگی می کنیم بخوای یا نخوای ارزش زن به همون مهریشه یعنی اگه به یکی بگی مهریم پایینه یجوری بهت نگاه می کنه که آدم دلش واسه خودش می سوزه من الان حتی حق اینو ندارم که بعد از زایمان لوله های رحمیمو ببندم باید شوهرم اجازه بده همه مردها جنبه این قضیه رو ندارن نادرند مردهایی که به حقوق زنشون احترام بذارن چون مام دقیقا فرهنگ اعرابو داریم عربها هم به زن هیچ ارزشی قایل نیستند در ضمن امروزه زنی که قصد طلاق گرفتن داره هیچوقت دنبال گرفتن حق حضانت فرزند نیست چون از پس خودشم بزور برمیادو شانس ازدواج مجددو از خودش می گیره
موریس مترلینگ
در ضمن مهریه رو میشه هرموقع از زندگی از شوهر طلب کرد لازم نیست حتما موقع دعوا و جدایی بخوایم ،مهریه مادر خودم 800 تا سکه هست که پدرم بجای مهریش 2 تا آپارتمان به نامش کرده هیچ مشکلیم باهم ندارن
موریس مترلینگ
marz
+2 1392/9/17 2:13 ب.ظ

414 تا

آره تاثیر داره

همسرم قصد جدایی داره و چون از پس مهریه ام بر نمیاد اقدام نمیکنه

.

.

مگه زورکی هم می شه طرف رو مجبور به زندگی کرد ..............
***ادم های ساده و مهربان خیلی خطرناکند !! کلاه که سرشان بزاری خدا کلکتان را میکند !!!***
خانوما من نمی دونم چه توهینی کردم فقط می دونم که عقیدمو گفتم مهریه اگه وجود داشته باشه می تونه جلوی جدایی رو بگیره خودتونم می دونید که تو این جامعه که به قول خودتون قاضی هم مرده زن دستش به جایی بند نیستو همه چیز به نفع مرده پس درست نیست تنها حقی که خود این مردها برامون قرار دادنو ازش بگذریم خوذ آقایون هم حاضر نیستند از کوچکترین حق خودشون بگذرن مثلا اکثر آقایون اینو قبول نمی کنن که اگه همسرشون بیرون از منزل شاغل هست وظایف منزلو انجام نده و بگه منم مثل تو شاغلم و نمیرسم مثلا شام درست کنم یا مثلا مهمون دعوت کنم یا خونه رو تمیز کنم غیر از اینه ؟ من خودم تجربه دارم که دارم میگم یا مثلا اونی که به انتخاب خودش مهریه پایین تعیین کرده اگه الان از شوهرش بخواد که بریم مهریمو بیشتر کنیم چون نظرم عوض شده ببینه شوهرش قبول می کنه یا نه ؟ پس وقتی اینجوریه و مردا حاضر نیستن از حق خودشون بگذرن چرا شما خانوما اینقدر فداکاری می کنید؟ بازم می گم این شعارها جاش اینجا نیست
موریس مترلینگ
فومیرا جان خب پدر من زرنگه دیگه خواسته وظیفه ی شرعیشو انجام بده و مهریه مادرمو که حقیه به گردنش پرداخت کنه این کار بدیه عایا؟؟؟
درضمن مهریه رو اسلام قرار داده اگه شما قبول نداری پس کل دین اسلامو داری زیر سوال می بری
ضمنا من خیلیارو می شناسم که هم مهریشونو گرفتن و هم طلاقشونو خانومیو میشناسم که با گرفتن مهریش یک آپارتمانو یک ماشین خریده الانم با یک پسره سابقه ازدواج نداشته 2-3 سال کوچیکتر از خودش ازدواج کرده پس مهریه رو میشه گرفت اینقدر ناامید نباش همین ناامیدیت باعث شده از حقت بگذری
مردها همیشه یکجور نمی مونن ممکنه تو جوونیشون حیامند باشن ولی همون آدم ممکنه سالها بعد وسوسه بشه پس کار از محکم کاری عیب نمی کنه من خودم مهریم 600 تا سکه هست تاحالا یکبارم تو زندگیم حرفی ازش نزدم هیچ حرفی برای اینکه چیز بدی از شوهرم ندیدم ولی اگه همین آدم مثلا تو 45 سالگیش به من خیانت کنه تا قرون آخر مهریمو ازش می گیرم و راحتش نمی ذارم چون هرکی خربزه بخوره باید پای لرزشم بشینه
موریس مترلینگ
نه عزیزم شما مثل اینکه زیادی خوشبینی ما تو کشوری زندگی می کنیم که وقتی یک غربی می خواد واسه تحقیق یا کاری بیاد اینجا حق توحش می گیره البته خیلی معذرت می خواما بلانسبت همه ما ولی واقعیت چیز دیگه ایه امثال شوهر شما و شوهر خود من که واقعا ازش راضی هستم واقعا نادرن تو این جامعه من خودم اصلا به مهریم چشم ندوختم مهریمم متوسطه بالا نیست ولی خیالم راحته که منم تو دستم یک ابزاری دارم که به موقعش بدردم بخوره با دست خالی کاری از پیش نمی بریم انشالله که زندگی همه خوب باشه کار به اون جایی نرسه که بخواد از مهریش برای دفاع از حقش استفاده کنه من با تفکر شما کاملا موافقم ولی هرگز واسه قوانین این کشور چنین تفکری رو پیشنهاد نمی کنم
موریس مترلینگ