2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000307 بازدید | 25337 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی

آقای مهرگان و سایر دوستانی که به تازگی از استانبول برگشتید :

آیا قیمت های کالا (خوراکی و لباس) نسبت به قبل خیلی تغییر کرده؟

با توجه به اینکه ارزش پول ترکیه نسبت به دلار پایین اومده ،مثل ایران همه چی خیلی تغییر کرده؟

پیشاپیش از جوابهاتون ممنونم.

سلام به همگی آقای مهرگان و سایر دوستانی که به تازگی از استانبول برگشتید : آیا قیمت های کالا (خوراک ...

سلام. این سوال منم هست. میخوام بدونم آیا نسبت به دو سه ماه پیش قیمت مثلا یه پرس غذا زیادتر شده یا مثل قبل هست؟  یعنی تورم داشتن؟ 

سلام دوستان عزیز

کسی میتونه منو راهنمایی کنه چند تا محله خوب برای زندگی در استانبول بهم پیشنهاد بدید هم از نظر امنیت و هم اینکه قیمت مناسب باشه
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

سلام. این سوال منم هست. میخوام بدونم آیا نسبت به دو سه ماه پیش قیمت مثلا یه پرس غذا زیادتر شده یا مث ...

ارزش پول ما کم شده هر 1000 تومن ما 1750لیر شده البته نرخ تبدیل امروز پس حتما برای شما که از ایران پول چنج میکنید گرون تر میشه از خوراکی تا لباس و غیره 

ارزش پول ما کم شده هر 1000 تومن ما 1750لیر شده البته نرخ تبدیل امروز پس حتما برای شما که از ایران پو ...

سلام. ممنون جواب دادید. منظورم گرانی و تورم در خوده ترکیه هست با توجه به اینکه ارزش پولشون نسبت به دلار پایین اومده، آیا مثل ایران تورم داشتن و مثلا غذایی که چند ماه پیش سی لیر بوده الان چهل لیر شده باشه. یا نه؟ 

سلام. ممنون جواب دادید. منظورم گرانی و تورم در خوده ترکیه هست با توجه به اینکه ارزش پولشون نسبت به د ...

تا اونجا که من اطلاع دارم نه شما حتی از ایران سایت هاشونو ببینی قیمتهاشون تغییر نکرده مثلا فروشگاه که مثل هایپر ما هست برید سایتشو ببنید تغییر نکرده برای ما که  لحظه ای تغییر میکنه 

سلام آقای مهرگان.من به همراه خانواده جمعه هفته دیگه قصد سفر به استانبول داریم لطفا یه هتل چهار ستاره ...

سلام ببخشيد بليط رو چند گرفتيد؟ ماهان گرفتيد؟

خدايا بهترين هارو در زندگيم رقم بزن كه هيچ قدرتي بالاتر از تو نيست.

دوستان من ماه پیش استانبول بودم، یه پیشنهاد ، اصلا ازینجا هتل رزرو نکنید، ما اصلا با تور هم نرفتیم خودمون بلیط رو از سایت لست سکند خریدیم، بعد رفتیم اونجا و حدود نیم تا یک ساعت دوروبر محله تقسیم گشتیم و هتل ها و متل هاش رو بررسی کردیم و یکی که تمیزتر بود و قیمتش مناسبتر بود رو گرفتیم

اگه برید اونجا و یه کم زبان بلد باشید میتونید تخفیف بگیرید. همیشه هم جا دارن

تو استانبول اصلا هتل مهم نیست فقط دسترسیش مهمه، وگرنه غذاروباید بیرون بخوری و توی هتل وقت صرف نکنی

ولی توی آنتالیا و کوش اداسی به نظرم هتل باید کیفیت بالایی داشته باشه چون بیشتر تو هتل هستین

ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.

با سلام جناب مهرگان

ما به زودی عازم استانبول  (سمت بیلیک دوزو)

برای دیدن ملک هستیم ( ۴،۵روزه)

آیا شما هتل ساریسا در این منطقه رو تایید میفرمایید؟ 

چه از نظر امنیت و چه نوع کیفیت   

آیا میتونم هتل بهتری بگیرم که هم به این منطقه بتونم سربزنم

هم با خانواده از مراکز اسیایی دیدن کنیم ( بهترین مسیر‌)

باتشکر از شما و سایت خوبتون 

2810