2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000360 بازدید | 25337 پست

آقای مهرگان امکانش هست منو راهنمایی کنید؟

سایت جابا ما برای رزرو هتل مطمین هست؟ من خیلی از هتل ها رو اونجا چک میکنم بعد میبینم حتی از سایت بوکینگ هم قیمت رو کمتر زدن . مشکلی نیست؟

مثلا هتل کاراکوی پورت رو برای 18 تا 25 اسفند قیمت میدن 1120000 با صبحانه ولی بوکینگ قیمت میده 292 دلار که فورا واریز بشه.

واینکه بین سه هتل زیر کدوم رو پیشنهاد میدین؟قیمتاشون توی جاباما تقریبا برابره

Karakoy Port Hotel

Ilkay Hotel

Orient Express Hotel- Sirkeci Group

سلام دوستان ببخشيد ميدونم كه مبحث مربوط به استانبول هست اما واقعاجايي رو نميشناختم جزاينجا برااينكه ...

الان آنتالیا سرده دمای هوا رو از accuweather  می تونید چک کنید . دمای هوای امروز بین  12 تا 19 درجه است به نظرتون با این دما میشه رفت شنا؟ فقط می تونن از استخرهای سرپوشیده هتلشون استفاده کنن هوای بیرون سرده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

.مر کز خرید Via/Port Outlet هم میشه اطلاعاتی در مورد اینکه اجناس اونجا خوبه یانه و کلا در مورد مرکز خریدش که ایا منطقی هست ۱-۱٫۳۰ساعت وقت صرف شه .مرکز خرید اوت لت ونیزیا چطور ؟این دو مرکز خرید در سایتهای دیگه مطالعه کردم انگار هنوز خیلی همه مخصوصا ایرانیا آشنایی ندارن باهاش

سلام دوستان ببخشيد ميدونم كه مبحث مربوط به استانبول هست اما واقعاجايي رو نميشناختم جزاينجا برااينكه ...

سلام

خیر.اگه مثلا تهران دریا داشت شما در تهران میتونید براحتی شنا کنید با این هوا،اونجا هم میتونید

آروشا کاملا درست گفتن 

...
آقای مهرگان امکانش هست منو راهنمایی کنید؟ سایت جابا ما برای رزرو هتل مطمین هست؟ من خیلی از هتل ها ر ...

سلام

بله معتبره.

اورینت اکسپرس انتخاب مناسب تری هست و در صورت قیمت تقریبا یکسان از اولویت برخورداره

...
.مر کز خرید Via/Port Outlet هم میشه اطلاعاتی در مورد اینکه اجناس اونجا خوبه یانه و کلا در مورد مرکز ...

خخخخخ این دوستمون این پایین راس میگه/

من رفتم ویاپورت اروپایی اصلا به درد نمیخوره نرید ویاپورت...بذارید همینجوری خلوت و ناشناخته باقی بمونه  و پر نشه از ایرانیا. لطفا بذارید فقط ما بریم و حالشو ببریم. مثل بقیه ایرانیا برید همون استقلال و جواهیر و مارمارا و اولیویم ممنون میشم.

.مر کز خرید Via/Port Outlet هم میشه اطلاعاتی در مورد اینکه اجناس اونجا خوبه یانه و کلا در مورد مرکز ...

دوست عزیز نظر اقای مهرگان کاملا درسته ویاپورت ها هر دوشون خیلی بدمسیره مثلا ویاپورت آسیایی یک ساعت و نیم رفت و یک ساعت و نیم برگشتش طول میکشه باید هاواتاش های صبیحا رو سوار شین اونجا پیاده شین و بعد یه مسیر رو با تاکسی برین. که با این حساب یه روز کامل وقتتون رو میگیره اگه سفرتون بیشتر از هفت روز هست و اگه خیلی اهل خرید برند هستین اونم برندهایی که الان دیگه از مد افتاده و میره توی این ات لت ها می تونین برین. البته میشه چیزای خیلی خوبی خرید اونجا ولی وقتی سفر چهار یا پنج شب باشه رفتنشون خیلی وقت گیر و خسته کننده است.

دوست عزیز نظر اقای مهرگان کاملا درسته ویاپورت ها هر دوشون خیلی بدمسیره مثلا ویاپورت آسیایی یک ساعت و ...

دوست عزیز از بین اوت لت های استانبول شما کدوم رو پیشنهاد میرین؟و یه سوال اینکه آف های کریسمس از چندم دی شروع می شود؟با سپاس

دوست عزیز از بین اوت لت های استانبول شما کدوم رو پیشنهاد میرین؟و یه سوال اینکه آف های کریسمس از چندم ...

اگه سفرتون زیر 7 روز هست که هیچکدوم در غیر اینصورت ویاپورت آسیایی. آف ها از اواخر آذر شروع میشه

سلام و سپاس از توجهتون  جناب مهرگان میشه لطفا بگید اف های زمستون تو چه بازه زمانی هست . ممنون ...

سلام

معمولا چند روز قبل ژانویه و البته اواخر ژانویه 

بار هم هیچ قانون خاصی وجود نداره

...
2810