2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000330 بازدید | 25337 پست
متشکرم از نظر تمیزی و دسترسی آیا شما این هتل رو پیشنهاد می کنی ؟

سلام

بله.بین انتخاب هاتون این هتل با توجه به قیمت مناسب تره.البته هتل های بهتر بسیار است اما این هتل گزینه معقولیه

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آقای مهرگان کارت دانشجویی واسه موزه ها ارزش داره؟! شنیدم که میگن اگه کارت دانشجوییتون رو از ایران ب ...

سلام.درین مورد چیزی نشنیدم.کارت دانشجویی دانشگاه های استانبول بله.گاها تخفیف های خوبی در ورودیه ها داره

...
سلام ببخشید ما هفته آینده تصمیم داریم با یه دختر ۷ ماهه بریم استامبول چند سوال داشتم که اگه دوستان ع ...

زیر پل بغاز موسیقی زنده من ندیدم.ممکنه بعضی شب ها دوره گردها دور هم جمع بشن

هتل نووتل البته کیفیت بهتری داره ولی لوکیشن فرونیا امتیاز بالاتری میگیره..بلاخره شب ها رو به سردی میره و باران هم هست.نه.نباید اذیت کننده باشه

...
سلام آقای مهرگان. من برای هفته آخر مهر عازم اسنانبولم. هتل تایتانیک سیتی رو انتخاب کردم. خوبه؟ من ه ...

بله.هتل خوبیه.نگران نباشید

هزینه ورودی ها رو در سایت هاشون چک کنید.

دلار با خودتون ببرید.برای بچه هم کاپشن همراه داشته باشید

...

سلام و عرض ادب خدمت دوستان

ما در تاریخ ۱۴ مهر عازم استانبول هستیم میخواستم بدونم آیا در این تاریخ میشه از ساحلهای شنی که گویا در شمال استانبول هست استفاده کرد (با توجه به شرایط آب و هوایی)؟ و همچنین آیا در استانبول مکانی برای دورهمی و پاتوق ایرانیان هست که بتونیم بریم مثل کافه، کاباره یا دیسکو و ...؟ چون ما دفعه اولمونه یه کم ناآشناییم با محیط :)

اگه گروه تلکرام هم هست ممنون میشم بهم آی دیشو بدین

زیر پل بغاز موسیقی زنده من ندیدم.ممکنه بعضی شب ها دوره گردها دور هم جمع بشن هتل نووتل البته کیفیت ب ...

سلام سپاس از پاسختون، راهنمایی میکنید در استامبول جایی مثل کاباره تهران دبی هست که خونوادگی باشه یا کلوب رینا میشه با بچه ؟ یاهمون تور کشتی بریم؟ و تور کشتی خواننده ایرانی هست ؟و ورودیش تقریبا چند دلاره؟ممنون 

بله.هتل خوبیه.نگران نباشید هزینه ورودی ها رو در سایت هاشون چک کنید. دلار با خودتون ببرید.برای بچه ...

سایتاشون رو نمی دونم. میشه لطفا اسم سایتشونو بگین. ممنون که جواب دادین

تمام‌زندگی من👈🏻👈🏻.   👨🏻‍💼همسرم.     👦🏻پسرم.    🧒🏻دخترم. خدایا شکرت🙏

آقای مهرگان میشه لطفا در مورد تکس فری توضیح بفرمایید . اطلاعبگی ندارم

بعدم اونجا باید یه خط گوشی بخریم. لازم میشه؟ اینترنت ایرانسل اونجا جواب می ده. یا اینترنت همراه اووول

تمام‌زندگی من👈🏻👈🏻.   👨🏻‍💼همسرم.     👦🏻پسرم.    🧒🏻دخترم. خدایا شکرت🙏

سلام به همگی،ببخشید کسی تجربه پارک آبی را در این موقع سال داره؟میخوام ببینم تا چه زمانی میشه رفت داخل آب؟از نظر سرما میپرسم چون بچه 7 ساله داریم که به خاطر اون اصلا میخواهیم بریم پارک آبی

Lilypie Pregnancy tickers http://ninicenter.com/
2810