2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000339 بازدید | 25337 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزممم چه تاپیک خوبییییییی

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!

دوستان کسی میدونه متروی فرودگاه امام خمینی که افتتاح شده وضعیتش چجوره؟ واقعا مسافر جابجا میکنه؟ ایستگاهش کجای فرودگاه میشه؟ مثل استانبول داخل فرودگاه یا نزدیکش هست یا اینکه یکی دو ایستگاه قبل پیاده باید شد و بقیه مسیر رو تا فرودگاه تاکسی گرفت مثلا؟ 

ممنون میشم از پاسخگوییتون.

سلام آقای مهرگان

من میخواستم اواخر شهریور به استانبول سفر کنم

حدوداً 5 میلیون تومان میخواستم همراه خودم بیارم. بعضی از دوستان پیشنهاد دادن همه پول رو تبدیل نکنم و فقط یه مقداری رو به لیر تبدیل کنم و کارت بانکی همراه خودم ببرم و اونجا از صرافی با کارت بانکی لیر دریافت کنم.

ولی بعضی از دوستان نیز نظرشون اینه یه مقدار رو دلار ببرم و بقیه رو تهران به لیر تبدیل کنم

نظر شما چیه؟؟

راهنمایی بفرمایید.

سپاس

اقاي مهرگان بين هتلهاي ٤ ستاره يا بوتيكها جايي رو ميشناسيد همه ي اتاقاش ويوي دورنماي شهر يا دريا داشته باشه

اخه معمولن هتلا اون اتاقا رو كه اكثرن طبقات بالاست به خارجيا ميدن 

ما يه بار يوروپلازا رفتيم با اينكه خيلي راضي نبوديم ولي استثناعن يه اتاق با ويوي دريا به ما دادن ولي اين شانسيه 

گفتم شايد جايي باشه كه همه ي اتاقاش ويوي خوب داشته باشه

سلام آقای مهرگان من میخواستم اواخر شهریور به استانبول سفر کنم حدوداً 5 میلیون تومان میخواستم همراه ...

سلام

منطقی اینه که کل پولتونو به دلار اینجا تبدیل کنید و اونجا کم کم به لیر چنج کنید

...

سلام جناب مهرگان

براي سفر به إستانبول شما شهريور را پيشنهاد مي كنيد يا مهر ماه؟؟؟

با توجه به اينكه سفر أولم هست و يه دختر ٦ساله دارم،از نظر قيمت و اب و هوا و...ممنون ميشم راهنمايي كنيد

هتل خوب هم معرفي كنيد ممنون ميشم

خدايا مرسي كه هميشه بهم لطف داشتي و داري،مرسي كه هستي خداجونم❤️🙏     
سلام جناب مهرگان براي سفر به إستانبول شما شهريور را پيشنهاد مي كنيد يا مهر ماه؟؟؟ با توجه به اينكه ...

اواسط مهر خوبه براتون.حدودای ۲۰ مهر 

هتل خوب بسیار زیاده.با آژانستون صحبت کنید تا چنو پیشنهاد بهتون بده.بعد اینجا مطرح بفرمایید تا کمکتون کنم بهترین انتخاب رو با توجه به پولتون انجام بدیم

اگر هم بدون تور میخاید برید بفرمایید تا هتل رو براتون در هر منطقه ای که دوست داشتید رزرو کنم

...
2810