2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000348 بازدید | 25337 پست
aghaye mehregan mamnon misham rajebe abo hava dar avale mehr mano rahnamaei konid mitonam lebase ta ...

سلام

اوایل مهر شب ها خنک میشه.برای بچه لباس گرم همراهتون باشه خوبه

پارک آبی دیگه آخراش هست اون تایم 

هتل میدتاون از هتل های خوب تکسیم هست و بسیار انتخاب مناسبیه

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ميشه لطفا آدرس فروشگاه "آدرس استانبول" رو بگيد؟  با مترو ميشه رفت؟ من شنيدم اونجا بورس لوازم م ...

اره هست ادرس و نقشه برات ميزارم ولي ايكيا فروم استانبول هم برو خيلي خيلي خوبه

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.

سلام 

اوايل مهر هنوز حراجي توي استانبول هست براي خريد لباس؟؟ 

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ

سلام آقای مهرگان ما از سفر برگشتیم از اونجا که هتل ما ترانسفر هم نداشت و تو منطقه محمودبی بود خودمون از فرودگاه سوار مترو شدیم وتا هتل رفتیم خداروشکر اصلا سخت نبود و هروز صبح بعد از صبحانه تا مترو ۲۰دقیقه پیاده روی میکردیم و راحت طبق نظرات شما عزیزان ادرس هارو سریع پیدا میکردیم حتی یکبار هم از تاکسی استفاده نکردیم فقط مترو تراموا واتوبوس البته ما هردو زبان بلد بودیم .هتل هم از نظر سرویس دهی و نظافت عالی بود فقط ی مقدار مسیرش دور بود چون ما هردو پیاده روی دوس داشتیم مشکلی نبود.خداروشکر سفر خیلی خوب و بدون مشکلی بود باز هم از شما تشکر میکنم

دوستان عزیز تو مترو ی نقشه تهیه کنید و راحت هر جا که دوس دارید برید دوستانی هم که دلشون میخاد ساحل برن واسه شنا و آفتاب گرفتن ساحل فلوریا برن با مترو برن اکسارای واز اونجا برید ایستگاه امینونو وبا اتوبوس برید فلوریا وبرگشتم هم همینطور و واسه دیدن جزیزه بیوک ادا هم اسکله تو ایستگاه امینونو قرار داده ونفری ۸لیر رفت و برگشته .اگه لباس عمده خواستید مرتر برید البته تک هم پیدا میکنید با قیمت مناسب و اگر مارک خواستید که اکثر جاها هست

من مهر ميام تركيه واسه خريد لباس مجلسي خاص و تك براي خودم  نظرم تو كاديكوي هست ميخواستم نظر ش ...

سحر جان از هتل اس تی رجیس به سمت خ عثمان بی در منطقه نیشان تاشی چند فروشگاه قشنگ برای لباس مجلسی هست که البته قیمت ها بسیار بالاست حداقل از ۱۰۰۰ لیر شروع میشه

در همه مناطق هست چنین فروشگاه هایی 

در کادیکوی Beyaz butik و irma butik معروفند 

...
2810