2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000348 بازدید | 25337 پست
واقعا خرید بستگی به خودتون داره اگر یک هفته اقامت کنید حدود ۲۵۰ دلار تا ۳۰۰ دلار برای خورد و خوراک ...

خیلی ممنون از وقتی که میزارید و پاسخ میدید

بخند بزار همه بفهمن قویتر از دیروزی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.میشه لطفا منو راهنمایی کنید.من و همسرم واسه ۲۳ شهریور قصد سفر به استانبول را داریم و اولین باره که به استانبول سفر میکنیم.بیشتر مد نطرمون جاهای تفریحی و نه تاریخی و خرید هست.البته نه جنسای خیلی گرون.چند تا هتل بهم پیشنهاد شده ولی نمیدونم کدوم بهترن.

Grand delara - city by molton

میشه لطفا بگید که کدوم بهتره و اینکه اگه خودم  از booking.com رزرو کنم، بدون ترنسفر اذیت نمیشم؟

ممنونم

سلام آقای مهرگان

من و همسر و پسر5ساله ام قصد داریم دی ماه یابهمن ماه بیایم استانبول

من شنیدم زمان کریسمس که 11دی ماه میشه حراج های خوبی داره

درسته؟

میخوام زمانی بیام که حراجی و اف زیاد باشه و به تعطیلی هم نخورم

نظر شما چیه؟چه تاریخی بیام خوبه؟

سلام روز بخیر.آقای مهرگان قبلااین سوالم و قبلا  پرسیدم ولی سحر عزیز مرکز خرید فرو پیشنهاد دادن که احتمالا داشته باشه. دوباره میپرسم شاید شما هم اطلاعاتی داشته باشید یا جایی دیده باشید

من یک شکم مصنوعی میخوام. از اینا که مثلا تو فیلم ها برای خانمهای باردار میزارن.جنس فوم یا سیلیکونی.همچین چیزی دیدید تو استانبول؟ فروشگاهی که چنین چیزایی داشته باشه؟

چون خرید اصلی من اینه و واقعا مهمه دوباره وقت شما رو هم میگیرم.ممنون

مهم نیست چقدر طول بکشد.عشق واقعی همیشه ارزش انتظار را دارد.
سلام.میشه لطفا منو راهنمایی کنید.من و همسرم واسه ۲۳ شهریور قصد سفر به استانبول را داریم و اولین باره ...

سلام

سیتی بای مولتون انتخاب بهتری هست

خیر.تور فقط ترانسفر در اختیار شما میگذاره ولاغیر.

البته گاها پیشنهادات تور و افرهایی که ارایه میکنند بسیار خوبه

بدون ترانسفر اذیت نمیشید چون حمل و نقل عمومی درین شهر بسیار قوی ست

...
سلام سیتی بای مولتون انتخاب بهتری هست خیر.تور فقط ترانسفر در اختیار شما میگذاره ولاغیر. البته گاه ...

ممنونم لطف کردید.یه سوال دیگه.من ترجیح میدم هتل استقلال باشه و نزدیک تقسیم.باز هم همین هتل رو بهم پیشنهاد میدید؟

ممنونم لطف کردید.یه سوال دیگه.من ترجیح میدم هتل استقلال باشه و نزدیک تقسیم.باز هم همین هتل رو بهم پی ...

هتل نزدیک تکسیم بسیار زیاده

این هتل ۱ ایستگاه تا تکسیم فاصله داره و نزدیک مترو شیشانه است.جاش خوبه و نزدیک به انتهای خیابان استقلاله اما واقعا دوستان توجه بفرمایید:

استانبول انقدر جاهای قشنگ داره که هیچ لزومی نداره برای اقامتتون فقط روی تکسیم تمرکز کنید.

مناطقی چون سلطان احمت،سیرکجی،کاراکوی که بسیار جای قشنگیه،کاباتاش،شیشلی حتی بشیکتاش بسیار محدوده های زیبایی هستند 

...
سلام چنین چیزی تا ۱ ماه قبل نبوده مگر اینکه جدیدا اینکارو کرده باشن که بعید هست. معمولا به ازای هر ...

ببخشید هر هزار لیر هجده لیر برمیگرده بهمون؟؟؟مطمینید؟؟؟من شنیدم بین 80 تا 100 لیر.آخه اگه واقعا فقط 18 لیر باشه که اینقدر صف کانتر تکس فری فرودگاه طولانی نمیشد مردم خودشونو الاف نمیکردن چند ساعت.شاید منظورتون 18 دلاره درسته؟

هتل نزدیک تکسیم بسیار زیاده این هتل ۱ ایستگاه تا تکسیم فاصله داره و نزدیک مترو شیشانه است.جاش خوبه ...

جناب مهرگان باز هم ببخشید اما بین هتل grand de pera  و city by molton کدومو پیشنهاد میدید؟

2810