2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000359 بازدید | 25337 پست
سحر جان مرکز خریدی که توی شهربازی ویالند هست ورودیش داخل شهر بازی هست ؟ برای بچه شش ساله وسایل بازی ...

مرکز خريدش بيرون شهربازي هست به همين نام. ورودي لازم نداره. اگر فرزندتون بالاي 120 يا 130 سانت هست (دقيقش را يادم نيست ولي فکر کنم 120 بود) خيلي از بازيها به دردش مي‌خوره. پسر من که سال پيش حسابي خوشش اومد. البته خودمون هم همينطور. ضمن اينکه مي‌تونيد هر وقت خواستيد از شهربازي خارج بشيد و بريد مرکز خريد و دوباره برگردين. يک مهر خروجي از شهربازي روي دستتون مي‌زنند. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همگی

بچه ها چمدان برندهایی مثل دلسی،پرزیدنت،مونزا ایران مناسب تر هست یا اونجا بگیرم؟

اگه آدرسی هم دارید ممنون میشم

اگه برند با کیفیت دیگه ای رو هم استفاده‌ کردید ممنون میشم بهم بگید 

برنامه من برای این هفت شب

روزاول جواهیر

روز دوم باکیرکوی

روز سوم شهربازی ویالند و مرکز خریدش

روز چهارم استقلال

روز پنجم جزیره بویوک ادا

برای روز ششم و هفتم بهم پیشنهاد بدید

موضوع بعدی اینکه پرواز ما ساعت هفت صبح هست وقتی که برسیم هتل اتاق رو بهمون میدن یا اینکه نه ؟ اگه تحویل بدن هزینه اضافه تر میگیرن؟

هتلمون گرند جواهر شیشلی هست 

ممنون میشم راهنمایی کنید 🙏🙏🙏

سلام دوستان

چه تاپیک خوبی

داشتم تو نت در مورد استانبول سرچ میکردم اینجا رو دیدم

من دارم سفر میکنم به استانبول میشه راهنماییم کنید برای لوازم خونه مثل مبل و فرش کجا ها برم؟

و ایا خریدن پارچه مبل از استانبول به صرفه است؟کجا میشه پیدا کرد؟

و مانتو هایی که تو ایران میگن ترکه کجا میشه پیدا کرد؟

سلام به همه بچه ها من خیلی اطلاعات مفیدی از مطالب خوبتون گرفتم. من فردا میخوام برم استانبول. کسی م ...

من همیشه همون حد مجاز اوردم ولی کارگو معتبر اونجا زیاده سعی کن اگر هتل ی که هستین خوبه بری از مدیرش کمک بگیری مطمئنا سراغ دارن 

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.
راسی یکی از دوستان برای خری بهم مرکز خری levent و ایستینیه پارک و بازاچه قیمی کاپولارشی رو برای مانت ...

من تعریف کاپالی چارشی را خیلی شنیدم این دفعه حتما میرم

ایستینی پارک هم اکثرا برندهای خاص و خیلی گرونه هستن مثل گوچی به نظرم واسه قشر خیلی مرفه خوبه

سحر جان مرکز خریدی که توی شهربازی ویالند هست ورودیش داخل شهر بازی هست ؟ برای بچه شش ساله وسایل بازی ...

من چون بچه ندارم تا حالا هم دقت نکردم ولی تو فروم و جواهر جایی بود که مرکز بازی بچه ها باشه و شما بتونی خرید کنی 

چه تاپیک خوبی  

من میخوام برای خرید سیسمونی برم اونجا، قبلا یکبار رفتم برای گردش، تو استانبول فروم میدونم چند تا فروشگاه هست. میشه جای دیگه هم معرفی کنین که مارکهای معروف داشته باشه یا قیمت های خوب؟؟

از خون جوانان وطن لاله دمیده  / در ماتم سرو قدشان سروها خمیده

غذای خوشمزه استانبول 

سلام تنها غذایی که هم ارزون هم خیلی خوشمزه و هم همه جا هست استانبولی برگره  منکه خیلی دوست دارم و همچنین امینونو ساندوعچ ماهی که همونجا تازه میگیره سرخ میکنه

2810