2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000418 بازدید | 25337 پست

سلام مونا جون براي آنتاليا كجاها رو پيشنهاد ميكني و اينكه بازار خوب و قيمت مناسب با تنوع جنس كجا رو تو انتاليا سراغ داري 

انسان با نیت خوب و اخلاق خوب به تمام آنچه درجستجوی آن است از زندگی خوش و امنیت محیط و روزی زیاد دست می یابد. حضرت علی (ع)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اقاي مهرگان من هتل اوانتكارد رو براي ١٢ تير براي هفت روز گرفتم ولي نميدونم خوبه يا نه؟ الان كه گرفتم ي كم استرس دارم اطلاعي از تميزي هتل داريد البته من هتل ٥ ستاره براي استانبول معنولاً نميگيرم ولي از اين هتل هم خوب شنيدم هم بد

سلام

نگران نباشید.اوانتگارد از چهار ستاره های خوب استانبول هست و انتخابتون مناسبه

تمیزیش هم خوب هست و دسترسی نزدیکی به مترو تکسیم داره

به vialand.com برید و در قسمت Transport توضیحات کامل داده شده و به زبان انگلیسی هم هست

...
سلامنگران نباشید.اوانتگارد از چهار ستاره های خوب استانبول هست و انتخابتون مناسبهتمیزیش هم خوب هست و دسترسی نزدیکی به مترو تکسیم دارهبه vialand.com برید و در قسمت Transport توضیحات کامل داده شده و به زبان انگلیسی هم هست

جواب سوال منم بدید

بله.جواب شما رو هم چشم

بیوغلو نام یک منطقه هست که محله تکسیم در اون قرار داره و یکی هستند.

هتل معمولا در تکسیم یا شیشلی یا سلطان احمد یا عثمان بی خوبه.

بله در این تایم میشه از پارک آبی هم استفاده کرد 

تراموای در روی زمین حرکت میکنه و مترو غالبا زیر زمین

...

سلام اقای مهرگان مجددا مزاحمتون شدم  راستش به تاریخ سفرمون که نزدیکتر میشه دلشوره ها هم بیشتر میشه من تمام صفحات این تاپیکو تا 1070خوندم ولی بازم چندتا سوال برام پیش اومده میخوام بپرسم ازتون که ما دوشنبه 8.30صبح استانبولیم اما تا2 اتاقو بهمون تحویل نمیدن من تو زمان 4عصرتا اخرشب میخوام روملی حصار و پل بغازو برم و تو همین تاپیک خوندم هردو ازتکسیم باخطe25اتوبوس دارن میشه لطف کنین و برام زمان بندی کنین که اول کدوموبرم و سرگردون نباشم و چندساعت اونجاباشم تا به اتوبوسای برگشت برسم؟

واینکه ادرس اکوادلفینو با اینکه خوندم و یادداشت کردم گم کردم لطفا راهنماییم کنین چطور از تکسیم تا اونجابرم؟و ساحل مرمره بهتره یا ساحل کیلیوس؟و ادرس ساحل مرمره؟ممنونم و ببخشید که اینقدر سوال میکنم  

سلام دوستای خوبم دوست من الان استانبول هستش, برا خرید سوال داشتم کجا میتونه تونیک شیک با قیمت مناسب پیدا کنه منظور از تونیک آستین بلند و قدش هم تا روی زانو باشه اگه جایی رو سراغ دارید خیلی ممنون میشم با ذکر آدرس و رنج قیمت ها بگین

ماه پنهان

وقتی برسید هتل اگر اتاق خالی داشته باشن بهتون میدن مگر اینکه نداشته باشند که ناچارید تا ساعت 1 بیرون بگردید تا اتاقتون خالی بشه

..از تکسیم با فونیکولار به سمت کاباتاش برید.نمیخاد اتوبوس سوار شید.پیاده روی کنید تقریبا 25 دقیقه تا برسید به اطراف پل بغاز.

پیاده رویش هم جالب و لذت بخشه

برای روملی حصار هم باید با مترو برید به سمت Haciosman .ایستگاه leventپیاده شید .خط عوض کنید و برید به سمت ایستگاه Bogazici. و اونجا پیاده شید و 15 دقیقه به سمت روملی حصار پیاده روی کنید ولی دیدن روملی حصار خیلی اولویتی براتون نداره.

...
ماه پنهانوقتی برسید هتل اگر اتاق خالی داشته باشن بهتون میدن مگر اینکه نداشته باشند که ناچارید تا ساعت 1 بیرون بگردید تا اتاقتون خالی بشه..از تکسیم با فونیکولار به سمت کاباتاش برید.نمیخاد اتوبوس سوار شید.پیاده روی کنید تقریبا 25 دقیقه تا برسید به اطراف پل بغاز.پیاده رویش هم جالب و لذت بخشهبرای روملی حصار هم باید با مترو برید به سمت Haciosman .ایستگاه leventپیاده شید .خط عوض کنید و برید به سمت ایستگاه Bogazici. و اونجا پیاده شید و 15 دقیقه به سمت روملی حصار پیاده روی کنید ولی دیدن روملی حصار خیلی اولویتی براتون نداره.

ببخشید نظرتون راجب هتل هیلتون گاردن و هتل سد چیه؟

هیلتون گارد این هتل 4 ستاره خوبیه اما لوکیشن بدی داره و دوره به مراکز توریستی و مترو و تراموای.بهتره انتخاب نکنید

هتل سد اما دسترسی خوبی به فونیکولار کاباتاش و تراموای کاباتاش داره فقط یکم سرپایینی داره.کیفیت هتل متوسط به بالا هست و نسبت به گاردن این اولویت داره براتون

...