2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000309 بازدید | 25337 پست
مونا جون توی ترکیه مانتو کجاها پیدا میشه؟؟تو تهران همش میگن مانتوها ترکه!!!ولی من نتونستم توی استانبول از این مدل های خوشکل پیدا کنم
برای شادی روح بابام و پسر عمه ام یه صلوات بفرستین لطفا! *اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم .*

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان یوسف..از اینکه با این وضعیت جسمانی میاین و با حوصله به سوالات جواب میدین واقعا به نوبه ی خودم سپاسگزارم..این هم یه لینک در مورد اکواریوم استانبول
http://istanbulmetropolitan.blogfa.com/cat-95.aspx
سرفرصت سوالات دیگه رو میپرسم ازتون..شب همگی خوش
سلام اقای کارون
اگر در مورد موزه یخ بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم
اکواریوم رو رفتیم ولی راستش موزه رو نمیدونستیم،تابستون هم بازه؟؟بلیطش چند هست ؟؟
مرسی
برای شادی روح بابام و پسر عمه ام یه صلوات بفرستین لطفا! *اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم .*
alis jon ye koche hast ke az posht kapali charshi (gerand bazar) mire be samte eminono onja chand ta manto foroshi hast gheymatash monasebe
roberoye(darb asli) lovim onja ham chand ta hast vali gheymat ha balast
nazdik olovim ye khiyabon hast be esme bolvar jade be har kas begi neshon mide onja ham ke chand ta ahst gheymat ha aaliiiiiiiiiiiii kheyli takhfif midan
albate onja koli maghaze lebas foroshi hast be gheymate monaseb onja ro ham bebeinid
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
سلام موا جون
شوهرتون حسابی ما رو شرمنده کرد و تا جلوی هتل ما رو رسوند الان هم تو هتل هستیم
خیلی خیلی ازشون تشکر کنید
من هم بسته رو برات فرستادم البته شرمنده از اینکه نتونستم اون سبزی که خواسته بوذی رو پیدا کنم و از همین قرمه های فریز شذه گرفتم البته اینها بهتره چون مواد نگهدارنده نداره
سلام خانوم مونا من همه پست های شما رو خوندم بدون تعارف می گم خیلی کامل وخوب جواب میدید من 2تا سوال داشتم
1-کلا ماه مهر زمان خوبی برای سفر به استانبول هست از نظر خرید وهوا؟
2-منطقه سلطان احمد برای هتل خوب؟
ممنون
salam azizam be dastam resid vaghean sharmande kardi azizam
bahare jon shooharam bedon tarrof goft har ja ke khastid berid behesh ye tak ke bezanid mifahme shoma ahstid miad donbaleton hatman behesh etela bedid chon in chand rooz kari ham andare
behesh begid ke bebaradeton ta zood tar be kar haton beresid ham khob betonid kharid konid va ham khob begardid
hedi jon zamane khobi hastesh chon hanooz hava sard nashode va on moghe haraj hay akhare fasl tabeston ahst va ham mitonid lebas hay paiizi o zemestoni peyda konid
vali hotel to on mantaghe gerone chon aksare oropaii ha mian onja saken mishan
2810