2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000404 بازدید | 25337 پست
راستی من نتونستم سایت پارک آبی را پیدا کنم..مناجان شما فقط لینکی که گذاشته بودی تو گوگل نوشته بوی aqauland istanbul که یه عالمه سایت های مختلف اورده بود...دقیقا مشخص نبود کدومشه...
مامی دست سازه پرتال آموزشی جامع مخصوص مادارن در حوزه هنرهای دستی , هنرهای خانگی و هر نوع دست سازه مخصوص کودکان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مونا خانم
چه به موقع تاپیک به این خوبی زدی
من دارم 7خرداد میام استانبول
میشه منو راهنمایی کنی که لباس شب خوشگل از کجا می تونم بخرم؟؟ من تکسیم هتل گرفتم و نمیخوام خیلی دور باشه بهش..... قیمت لباس هم خیلی مهم نیست
کت و شلوار عالی هم برای همسری می خوام
Lilypie Maternity tickers
پریوش جان من الان استانبولم مونا جان راست میگه اینجا همش تخفیفه چون اولا کلی پاساژ و مرکز خرید اوت لت دارن که کلا جنسای تخفیفی رو میارن و بقیه مغازه ها هم همش یه قسمتش تخفیفه.
ما امروز رفتیم آرمونی پارک اوت لت که نزدیک فرودگاه بود. خیلی جنسای خوب و ارزون داشت.
ضمنا به جای ایکبیل استانبول کارت هم میتونید بخرید و برای حمل و نقل استفاده کنید. جدید تر و جمع و جور ترن. شبیه کارت تلفنن.
اقای کارون کارت حمل و نقل دقیقا مثل همین کارتهاییی هست که خودمون استفاده میکنیم برای مترو و بی ار تی و هر وقت مبلغش تموم بشه باید شارژ بشه.ما 3 نفر بودیم و برای یک هفته 100 لیر شارژ کردیم و همیشه هم از وسایل نقلیه عمومی استفاده کردیم.برای بار اول هم یک هزینه ای برای خرید اون کارت باید بپردازین فکر میکنم حدود 7 لیر باشه دقیقشو امشب مینویسم.

در مورد اپتیموم از همون اسکله haremماشن داره برای اپتیموم.(اسم محله ای که اپتیموم واقع شده رو امشب براتون مینویسم)
(اقای کارون این رو به عنوان پیشنهاد بهتون میگیم شاید براتون مفید باشه اگر وقت کم دارید به نظرم اپتیموم چیز زیاد جالبی نیست که بخواد براش وقت بزارید همون مراکز خرید دیگه از جمله فروم همون کارو براتون انجام میده و خیابان بغداد)بغداد جادسی) هم همینطور خیابون معمولیه که دو طرفش مغازست و معمولا قیمتای بالایی داره و خیابان خاصی نیست
همونطور که میدونید هر دو در طرف اسیایی واقع شدن.
بازم در حد پیشنهاد بود بازم تصمیم با شماست.
ممنون از خانم مامان بادووم..پس این کارتها هم واسه مترو کاربرد داره هم تراموا؟؟ و ... اسم محله که اپتیموم اونجاست رو میدونم و اطلاع دارم که از harem میشه رفت به اونجا اما سوالم اینه که کلا از eminonu میشه رفت harem؟؟(چون من صرفا اطلاعاتم رو از گوگل مپ گرفتم!! و توی این تاپیک این مسیر رو ظاهرا کسی نرفته)
از پیشنهادتون هم واسه اپتیموم و خ بغداد بسیار ممنون..میذاریم آخرین اولویت..باز هم از تجربیات مفیدتون بگین ممنون میشیم
دوستان نوشتن بغداد جادسی خیابان مهمی نیست در حالی که یکی از بهترینهای استانبول هست البته به نظر من هم چیز خاصی نیومد و لی همسرم عاشقش شد و به همه اونجا رو توصیه می کنه.....در حقیقت خیابون مدرنی هستش که دو طرفش هم مغازه های بزرگ مارک هست همین مکان تاریخی یا دیدنی خاصی نداره سبکش اروپاییه از کادیکوی با دولموش های بوستانجی میشه رفت اونجا اگر برای اولین باره میرین استانبول رفتن به اونجا رو توصیه نمی کنم........
خانم پریوش..فکر نمیکنم توی این همه مدت بنده به شما یا شخص دیگه ای بی ادبی کرده باشم...شاید شما برداشت درستی نداشتین..ولی کاش یه بار دیگه جملاتی رو که در مورد من بکار بردین مرور میکردین!!!واسه خودم متاسفم..تاپیک باشه مبارک شما...سفرتون خوش..خدا نگهدار
اقای کارون عزیز و خانم پریوش عزیز از شما خانم و اقای بالغ(که دارای فرزند هم هستید) بعیده عزیزان اینجور صحبت کردن

من خودم شخصا اگر 100 بارهم ازم سوال کنید بازم جواب خواهم داد یا حتی هر تجربه ای رو دارم برای دوستان مینویسم چون میدونم برای کسانی که بار اول میخوان برن یه کشوری که حتی زبان اونجا رو نیمدونن چقدر سخته و کوچکترین نکته هم براشون مهمه

اقای کارون لطفا به تاپیک برگردیید
پریوش جان شما هم اگر چیزی پیش اومده ناراحت نشید.اصلا از خودم 11000 بار بپرس عزیزم
دوستان حیفه این تاپیک خراب بشه .واقعا تاپیک خوبیه و خیلی از دوستان میتونن از مطالبش استفاده کنن
سلام به همه دوستان
پریوش جان من در صفحات قبل هم توضیح دادم جشنواره اصلی (فستیوال) استانبول تقریبا از اواخر اسفند شروع میشه تا اواخر اردیبهشت ولی از پارسال این فستیوال از اواخر خرداد تا اوایل تیر ماه هم برگزار میشه ولی در ماه رمضان چون یکی از اعیاد بزرگه تخفیف زیاد میشه
اما از بابت خرید نگران نباش استانبول همیشه یه سری از فروشگاه هاش تخفیف داره
امیدوارم جوابت را گرفته باشی
پرسه زدن درخیالت،زیباترین نیاز من است.هوایم باش که نفسم نگیرد