2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000318 بازدید | 25337 پست
سلام اقاي مهرگان ميشه لطفا بفرماييد هزينه ٤ شب تو هتل ابارتمان يا سوئيت چقدرميشه ؟؟البته بهمراه هزي ...

سلام.کاملا بستگی به پروازتون و کیفیت هتل داره اما حداقل در این تایم از فصل برای هر نفر حدود ۲.۶۰۰

...
سلام.کاملا بستگی به پروازتون و کیفیت هتل داره اما حداقل در این تایم از فصل برای هر نفر حدود ۲.۶۰۰

ممنون از پاسخگوئيتون 

لطف كرديد.

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آقای مهرگان میشه لطفا یه کم اطلاعات درباره هتل تکسیم لانژ به من بدین ؟ ممنون

سلام.بله این هتل اپارتمان کوچک واقع شده در بیوغلو با لوکیشنی خوب و کیفیتی مناسب و تمیز میتونه گزینه ایده آلی برای اقامتتون باشه

...
سلام.بله این هتل اپارتمان کوچک واقع شده در بیوغلو با لوکیشنی خوب و کیفیتی مناسب و تمیز میتونه گزینه ...

ممنون از لطفتون برای پاسخگویی

یه سوال دیگه اینکه ما انشااله عید قربان اونجا هستیم می خواستم ببینم که با چه مشکلاتی ممکنه اونجا روبرو بشیم یا چه فوایدی برامون داره؟

بازم ممنون

ممنون از لطفتون برای پاسخگویی یه سوال دیگه اینکه ما انشااله عید قربان اونجا هستیم می خواستم ببینم ک ...

من متوجه سوالتون نشدم.مشکلات? عید قربان ممکنه برخی برنامه های تفریحی رو کنسل کنه ولی معمولا جهت خرید مشکلی پیش نمیاره.بعضی مراکز ممکنه نیم روز بسته باشن اما اکثرا فعالیت میکنن. 

...
سلام اقای مهرگان ما هم عید قربان مسافر استانبول هستیم و هتل اندلست سوییت تکسیم رو رزرو کردیم می  ...

انتخابتون مناسب هست.هم تمیزی قابل قبول و هم کیفیت هتل اپارتمان اندلس سوییت تکسیم.ممکنه کمی شیب کوچه کار رو سخت کنه که البته اذیتتون نمیکنه.اون محدوده اکثر کوچه ها سربالایی و سرپایینی رو دارند و اجتناب ناپذیره این مساله.مهم انتخاب خوب و کاهش هزینه هاست که به نظر میرسه شما انتخاب درستی داشتید

...

[QUOTE=65743868]من متوجه سوالتون نشدم.مشکلات? عید قربان ممکنه برخی برنامه های تفریحی رو کنسل کنه ولی معمولا جهت خرید ...[/QUOT

منظورم از مشکلات همینی بود که فرمودین ممکنه برخی برنامه های تفریحی رو کنسل کنه، مثلا چه برنامه هایی؟ و از نظر چنج کردن پول؟ 

[QUOTE=65743868]من متوجه سوالتون نشدم.مشکلات? عید قربان ممکنه برخی برنامه های تفریحی رو کنسل کنه ولی ...

نباید نگران باشید.صرافی ها همیشه در دسترسند و ممکنه برخی کلاب ها و بارها تعطیل باشند اونم نهایتا ۱ روز

...
2810