2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000338 بازدید | 25337 پست
بستگی به سلایق شما داره خانم از جزایر پرنس و بازدید از موزه ها و مساجد گرفته تا پارک آبی و اکواریوم ...

سلام

آفای مهرگان، هاستل مناسب تو تقسیم چی پیشنهاد میدید؟

من با پدر و مادرم هستم نمیخوام اذیت شن

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه پرسیدین خودتون برید یا با تور؟؟ که البته الان تور گرفتین|، اگه ترکی خوب بلد بودین و از شهربا ...

عزیزم ما فقط بلیط گرفتیم الان واسه رزرو جا خیلی سردرگم هستیم، پیشنهادی دارید بهم‌ون بدید؟

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
دوست عزیز من چون منطقه آکسارای رو به کسی پیشنهاد نمیدم هتل خوب هم اونجا نمیشناسم. تا وقتی مناطقی مثل ...

سلام عزیزم شما در مورد هاستل ها اطلاعاتی دارید؟

ببخشيد يه سؤال ديگه هم دارم. 🙈🙈🙈🙈 اينكه استانبول دو تا آكواريوم داره؟ فروم و همون آكواريوم است ...

فلوریا کاملتره و بزرگتر اما شما همون فروم استانبول رو برید که مرکز خرید هم هست و کافی هم هست.در وقتتون هم صرفه جویی میکنین

...
سلام آفای مهرگان، هاستل مناسب تو تقسیم چی پیشنهاد میدید؟ من با پدر و مادرم هستم نمیخوام اذیت شن

من هاستل در این شهر توصیه نمیکنم.چند مورد هستن اما بهتره که یک هتل رزرو کنید که دارای امنیت بالاتری هست

بسته به بودجه شما امکان رزرو کردن هر هتل یا هتل اپارتمانی وجود داره اما سعی کنید که اگر هم شده بیشتر هزینه کنید تا جای باکیفیت تری اقامت کنید

...
من هاستل در این شهر توصیه نمیکنم.چند مورد هستن اما بهتره که یک هتل رزرو کنید که دارای امنیت بالاتری ...

میشه لطفا جایی رو معرفی کنید بهم؟ هتلا الان خیلی گرونن 

ما هفته دیگه پرواز داریم آخه

من هاستل در این شهر توصیه نمیکنم.چند مورد هستن اما بهتره که یک هتل رزرو کنید که دارای امنیت بالاتری ...

ببخشید مثلا هتل لمون رزیدنس چجوریه؟

میشه لطفا جایی رو معرفی کنید بهم؟ هتلا الان خیلی گرونن  ما هفته دیگه پرواز داریم آخه

بودجتون چقدره? بفرمایید تا راهنماییتون کنم.اگر مایل نبودید اینجا در فضای عمومی بگید در ت لگرام بفرمایید

...
بودجتون چقدره? بفرمایید تا راهنماییتون کنم.اگر مایل نبودید اینجا در فضای عمومی بگید در ت لگرام بفرما ...

شماره تلگرامتون رو‌ندارم متاسفانه

لطف میکنید بهم بدید ؟

پایین پست های آقای مهرگان قسمت امضا شماره تماس هست عزیز

وای عزیزم

مرسی مهربون

یه دنیا ممنونم خیلی محبت کردید ❤️❤️❤️❤️❤️

آقای مهرگان ببخشید میشه قیمت این چند هتلی که انتخاب کردم رو به لیر بفرمایین تا من بینشون انتخاب کنم .اینا همه امتیازای خوبی تو بوکینگ داشتن فقط مونده ببینم کدوم هزینش مناسبتره تا مزاحم شما بشم برای رزروشون.اگه ایرادی دارن هم بفرمایین 

1890suites

eskar

avlonya

sahil boutique

konak bella

ببخشید زیادن

آقای مهرگان ببخشید میشه قیمت این چند هتلی که انتخاب کردم رو به لیر بفرمایین تا من بینشون انتخاب کنم ...

سلام

هتلهای انتخابی در محدوده فاتیح هستند همه.

سوییت ۱۸۹۰ نمیتونه انتخاب مطمینی باشه اما اتاق های بزرگ و با چیدمانی کلاسیک همچنین ظاهری نوساز احتمالا بتونه انتخاب مناسبی برای ماه های بعد باشه.

هتل Eskar رو شاید بشه کمی با خیال راحت تری راجع بهش صحبت کرد اما نه خیلی زیاد.لوکیشن خوب و ایده ال هست

هنل Avlonya کمی مناسبتر است و نزدیک خط اصلی مترو ینی کاپی.

sahil boutique هم به مانند اسکار است

کناک بلا هم انتخاب قابل قبولیه. و اما هتل های فوق تماما به درد یک اقامت کاملا اقتصادی جهت کاهش هزینه ها و نه لزوما لذت بردن از خود هتل هست.توصیه بنده این هست که گزینه های بهتری هم هست اما در کل برای مدیریت هزینه هاتون آولونیا و کناک بلا گزینه معقولی هستند

قیمت هارو من چک نکردم چون تاریخ مشخص نبود

خوب و خوش باشید

...
2810