2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000351 بازدید | 25337 پست

باسلام خدمت همه بزرگواران. از همه عزيزانى كه دلسوزانه راهنمايي مى كنند ونظرات وتجربيات خودشون رو به اشتراك مى گذارند ممنونم. 

ما براى رفتن به استانبول دو افر براى هتل داريم. يكى پارما كه پنج ستاره هستش ويكى هم تايتانيك سيتى ٤ ستاره كه قيمتهاشون به هم نزديكه. به نظرتون كدوم بهتره؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام الان تایتانیک سی تی دیدم خیلی لوکیشن هتل خوبه نزدیکه به میدان تکسیم و مترو ولی پارما رو نمیدونم کجاست  هوا خیلی خوبه نه گرمه نه سرده از تهران ۷ درجه خنک تره  پاساژ جواهر پوشاکش گرون بود ولی لوازم منزلش عالی اف زده بودطبقه ۱- مخصوصا فرش های اسپرتش ۱۲۰ تومان

سلام الان تایتانیک سی تی دیدم خیلی لوکیشن هتل خوبه نزدیکه به میدان تکسیم و مترو ولی پارما رو نمیدونم ...

میشه فرش بیارین.

اره لوکیشن هتل تایتانیک خوبه

هتل لامارتین وددمان هم همون خیابون هست؟

باسلام خدمت همه بزرگواران. از همه عزيزانى كه دلسوزانه راهنمايي مى كنند ونظرات وتجربيات خودشون رو به ...

هر دو هتل خوبی هستن از نظر لوکیشن هم تقریبا تو یه قسمتن و پارما کمی به میدون تکسیم نزدیک تره اتاقهای پارما کمی از تایتانیک بزرگتره. در کل هر دو خوبن به نظرم هر کدوم که ارزونتر بود رو بگیرین

سلام الان تایتانیک سی تی دیدم خیلی لوکیشن هتل خوبه نزدیکه به میدان تکسیم و مترو ولی پارما رو نمیدونم ...

از پنج شنبه برندهای گروه ایندکس مثل زارا و استرادیواریوس و برشکا و پول اند بیر و...... میرن تو حراج خرید خیلی خوبی میتونین بکنین

لامارتین بله تو همون قسمته ولی ددمان تا جایی که یادمه تو بشیکتاشه

سلام

بین لامارتین وددمان و میدتاون کدوم خوبه؟

به نظر شما از بوکینگ(اگر در صورت پرداخت موقع رسیدن) بگیرم برای مرداد ماه.ارزونتر درنمیاد.؟پرواز هم جذاگونه بگیرم

تورها خیلی گروون شدن .ما هم قصد رفتن داریم هی منتظرم یه کم ارزون بشه اما انگار دوباره استانبول رونق گرفته وتورها هم گرون شدن

سلام بین لامارتین وددمان و میدتاون کدوم خوبه؟ به نظر شما از بوکینگ(اگر در صورت پرداخت موقع رسیدن) ...

لامارتین و میدتون از ددمان بهترن هم از لحاظ لوکیشن و هم کیفیت هتل.ببینید الان تابستون هست و تورها کلا گرونن . اگر بتونید پرواز ارزونتر پیدا کنید و هتل رو جدا رزرو کنید خیلی براتون به صرفه تره سایتای ایرانی رزرو هتل رو هم چک کنید گاهی گزینه خوبی پیدا میشه . برای رزرو تو بوکینگ هم باید کردیت کارت داشته باشین. از آقای مهرگان هم می تونین برای رزرو هتل کمک بگیرین خیلی خوب راهنماییتون میکنن

لامارتین و میدتون از ددمان بهترن هم از لحاظ لوکیشن و هم کیفیت هتل.ببینید الان تابستون هست و تورها کل ...

همه هتل های بوکینگ کردیت کارت نمیخان.رزرو و بعد پرداخت در محل مقصد هست

ممنون که برای هتل ها راهنمایی کردی

باید پرواز و هتل ها رو بررسی کنم .

از پنج شنبه برندهای گروه ایندکس مثل زارا و استرادیواریوس و برشکا و پول اند بیر و...... میرن تو حراج ...

اروشا جان عاشقتم ممنون بابت اطلاع رسانیت خیلی لطف کردی😘😘

سلام دوستان ما رفتيم استانبول و برگشتيم . ممنون از راهنمايي همه دوستان به خصوص آروشاي عزيز.هتل نيپون هتل خوبي بود . واتاق هاش هم خوب بود. فستيوال امسال به خاطر انتخابات تركيه كه امروز هست عقب افتاده ولي همه فروشگاه ها تخفيف دارن. من از اچ اند ام استقلال وال سي وايكي كي خريد هاي خوبي كردم . كفش اسكيچرز توي پاساژ جواهر تخفيف داشت و خوب بود . انگليش هوم توي طبقه منهاي يك جواهر هم خيلي اف هاي خوبي داشت. ال سي وايكي كي هوم توي مركز خريد ازدليك ملافه و سرويس خواب و حوله هاش تخفيف داشت. در ضمن خريد از تركيه قرار نيست فقط ارزون باشه بعضي وقتها جنس اصل كه ايران گير نمياد ميخري مثل برند هاي آرايشي كلينيك و مك كه قيمتهاش بد نبود. فروشگاههاي آرايشي گراتيس وواتسون هم كه همه جا و از جمله استقلال شعبه داره هم تخفيف خوبي داشت. از بين تورهايي كه پيشنهاد ميدن تور آسيا خوب بود ولي حتما تحقيق كنيد كه سرتون كلاه نره چون قيمتهاش خيلي متفاوت بود بين ده تا سيو پنج دلار. خوب اميدوارم كه بهتون خوش بگذره و سفر خوبي داشته باشيد. و جاهاي تاريخي و ديدني و سواحل زيبا شو هم حتما ببينيد.

سلام دوستان چند تا سوال داشتم..من برای ده روز دیگه میرم استانبول...میخواستم ببینم کجا برای خرید گن مناسبه?و کلاه گیس موی طبیعی انسان کجاها دارن?و همچنین برای خرید لباس شب کجا مناسبه?ممنون میشم راهنمایی کنید...عروسی خواهرمه و من شدید به این سه مورد احتیاج دارم

2810