2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000362 بازدید | 25337 پست
من چند نمونه واست میگم تا دستت بیاد من واسه دخترم یه پیراهن بافت نازک خریدم 100 لیر ..شلوار مارک پول ...

پس با اين حساب قيمتا واقعا بالاست واسه لباس بچه ....

ممنون واقعا از راهنمايياي خوبت ...

در مورد قيمت كالسكه و كرير و اينا اطلاعي نداري ؟؟؟؟

...I faith to myself
ممنونم...فقط ميشه بگيد كالسكه رو حدودا چقدر خريدين؟،؟ ما هدف اصليممون خريد كالسكه و كريره 

فک کن من تو ایران همیشه نتی واسه بچه هام خرید می کنم .. به این امید که دارم میرم استانبول حدود یک ماه و نیم هیچی سفارش ندادم (اخه من تقریبا هر هفته یه چیزی میگیرم)اونجا اینقدر تو ذوقم خورده بود که همونجا تو استانبول 3 تا پیراهن پیکسی لاو یه مانتو و یه بافت جلو باز واسه خودم نتی سفارش دادم😂😂😂

نتونستم کاربری قبلیمو احیاکنم😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فک کن من تو ایران همیشه نتی واسه بچه هام خرید می کنم .. به این امید که دارم میرم استانبول حدود یک ما ...

😂😂😂😂

خلاصه ممنون از كمك و راهنماييت ...

هميشه شاد و به سفر باشيد ❤️

...I faith to myself
پس با اين حساب قيمتا واقعا بالاست واسه لباس بچه .... ممنون واقعا از راهنمايياي خوبت ... در مورد قي ...

نه گلم راستش من اصلا به چشمم نخورد ...ولی با توجه به قیمت بقیه چیزها و هزینه سفررمطمئنا به صرفه نیست ..ولی اگه واسه گردش می خوان تشریف ببرن در کنارش خریدم داشته باشن باز خوبه

سلام دوستان  یه سوال داشتم الان هوای استانبول چطوره؟ توی یاهو چک کردم ۲-۳درجه از تهران گرمتره ...

در مورد اب و هوا باید بگم سرده ولی قابل تحمله ..من که روزا با یه شلوار جین و یه بلوز می گشتم شبا یه کاپشنم اضافه می کردم ...این هتلایی که گفتین من نمیشناسم ولی فک کنم اکثر 4 ستاره های تکسیم  تویه سطح هستن

برای اواخر آذر و اوایل دی هم فکر میکنید رفتن با تور به نفع مون میشه؟

من که با تور رفتم حدود 2 ماه هم تحقیق کردم با پرواز ترکیش و هتل گلدن ایج ...همین رو از زورق و علی بابا قیمت گرفتم خیلی بالاتر بود ...من از شهرستان گرفتم (لاهیجان)البته دوست همسرم بودن و من فک می کنم به ما تخفیف خوبی دادن ..چون من از چند تا آژانس تهران مثل الی گشت و ققنوس و همسفر قیمت گرفتم اونا هم بالاتر بودن ...من 4 شب و 5 روز پرواز ترکیش صبح به شب یعنی 5صبح رفت و 40دقیقه بامداد برگشت رو گرفتم تفری 1490

سلام به همه دوستان . من دو هفته پیش استانبول بودم . پنج شب و شش روز . هوا هم خوب بود اما شب ها سرد بود. هتل مون کارتون بود . بد نبود . اما جاهای دیدنی که رفتم آکواریوم فلوریا بود که اولین روز رفتیم و بهترین جا هم همون جا بود . برج گالاتا انتهای خیابون استقلال رفتیم . و گشتی تور شب ایرانی رفتیم که نفری 25 دلار دادیم خوب بود خوش گذشت ولی غذاشو خیلی دوست نداشتم . کلا سفر خوبی و بود خوش گذشت . اما تصوراتم خیلی فراتر از این حرفها بود . ما بیشتر وقت مون تو خیابون استقلال گذروندیم . پاساژ اولیویوم هم رفتیم اما زیاد جالب نبود . بدترین چیز این بود که اونجا خیلی انگلیسی بلد نیستند و همچنین اینکه کسانی که اونجا زندگی می کنند خیلی از آدرسها بلد نیستند. لباسها هم که جز ال سی همه جا گرون بود. ال سی هم ارزون نبود معمولی بود . ما الان داریم می پوشیم لباسهارو جنسهاش خیلی معمولی فقط تنوع داره . در کل بد نبود اما چیزی ارزون و حراج نبود که بخای ذوق کنی.

شروع رژيم 97/07/22---وزن شروع69--67--66/5--66_۶۵--64--63وزن هدف >>> 57

سلام دوستان،منو همسرم برای اواخر آذر تصمیم داریم بریم استانبول،کدوم هتل مناسبه؟ به نظرتون کدوم منطقه باشه معقولتره؟به نظر شما قشنگترین جاهای تفریحی براساس اولویتها کجاهست؟ و اینکه چون مرکز خرید زیاد داره کدومش از نظر قیمت خوب و کیفیت خوب و حراج بهتره؟ ممنونم از راهنمایی شما

سلام دوستان،منو همسرم برای اواخر آذر تصمیم داریم بریم استانبول،کدوم هتل مناسبه؟ به نظرتون کدوم منطقه ...

من که اولیویوم و جواهیرو فروم استانبول رفتم ..کالا سنتر هم با گشت شهری رفتم ...بیشتر از اولیوم و فروم استانیول خرید کردم ..جواهیر هم واسه خودم از برشکا و استرادیوس و پول اند بیر خرید کردم ..بد نبودن ..ببین من که ده روز پیش بودم اصلا اف نبود ...توصیه من اینه که از السی زیاد خرید نکن ...حتی شده کم خرید کنی ولی جنس با کیفیت بخر ...قیمتا بالاست ولی باز از اینجا پایین تره ...من الان که از استانبول برگشتم میرم بیرون خرید فیمت خیلی چیزا رو که میبینم میگم کاش همونجا گرفته بودم ..اونجا پالتوهای زارا قشنگ بود بین 500تا 700 لیر ..اینجا هم پالتوی قشنگ ترک حدود یه ملیونه ...زیاد فرقی نداره ...اگه بار اوله که میری بنظرم خیابون استقلال و میدون تکسیم هتل بگیرر...مارمارا پارک و هیستوریا هم به من گفتن خوبه ولی فرصت نشد برم ...جاهای دیدنی هم آکواریوم خوبه ...جزیره بیوک آدا ...کاخ دولما باغچه مسجد سلیمانیه ..ایا صوفیه ...بستگی داره چقد زمان داشته باشی

ال سي و ديفکتو براي لباس بچه که بيشتر از چندماه مصرف نميشن عالي هستن. هم خوشگل و هم نسبت به ساير برندها ارزونترن. به نظرم لباس بچه بايد خوشگل باشه و حالا جنسش هم خيلي عالي نبود اشکالي نداره. من که کلي از ال سي هميشه براي پسرم لباس ميخرم و راضي هستم.

ممنونم از مامان ناز و مامان ابتین.  اتفاقا من دوتا دختر دارم و لباس بچه هم میخرم،میخواستم ۳ شب و ۴ روز بگیریم ، در مورد خرید پارچه هم اگه اطلاعی دارین راهنمایی کنین( مثل پنل،پارچه های کرپ،حریر) عزیزم من شنیدم در مورد سه شنبه بازار و جمعه بازار کسی رفته؟ ارزش داره؟ منظورم اینه که اجناس با کیفیت هس؟مارک هم نباشه مهم نیس،برای سوغات.

بچه ها اونجا بخوایم از تراموا ومترو استفاده کنیم خودمون میتونیم به نظرتون برای گشت شهری بهتره چکارکنیم از کجا خرید کنمیم من قصد خرید ندارم بیشتر مدنظرم گشتنه وبارادله دارم میرم 

رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ

واینکه اگه فقط بخوام جاهای دیدنیشو برم چه جاهایی رو پیشنهاد مکیند برم وچندروزه خوبه تور وچه هتلی رو پیشنهاد میکنید البته نمیخوام زیاد گرون باشه

رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ
2810