2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000348 بازدید | 25337 پست
ببخشید جناب مهرگان برای رفتن تور کشتی تنگه بسفر دو نو گع در اینترنت دیدم یکی اینکه تور رزرو کنیم و ی ...

این سوالو چند بار جواب دادم در صفحات قبل 

ممنون میشم بخونید صفحه های قبلی رو

برای تور تنگه از امینونو برید با نفری ۱۵ لیره

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام جناب مهرگان 

از بيست مهر تا اوايل ابان هوا چطوره؟؟؟

با بچه ٥ساله اذيت ميشيم تو سرما به نظرتون؟؟؟

يا هر روز باروني نباشه كه نتونيم بريم بيرون خيلي استرس دارم

و اينكه الان حراجه؟؟

خدايا مرسي كه هميشه بهم لطف داشتي و داري،مرسي كه هستي خداجونم❤️🙏     
خیلی ممنون ...پس کاپشن نمیبرم... من با توجه به هتلمون که point of barbaros هست از کدوم اسکله باید بر ...

خانمي اگر هتلتون نزديک ميدان استقلال هست ميتونيد با فونيکولر بريد اسکله. از ايستگاه که بياين بيرون دقيقاً روبروتون اسکله هست. بايد استانبول کارت هم داشته باشيد و کارت بکشيد براي سوار شدن به کشتي. ساعتهاش را همون دم در زده. اينکه چقدر توي بيوک آدا بمونيد دست خودتون هست. حدود 45 دقيقه با کشتي هر مسيرش طول ميکشه. اگر کالسکه هم اونجا بگيريد يک ساعت هم کالسکه سواري داريد و اگر بخواين نهارم بخوريد که خيلي ميشه. خلاصه زمان‌بندي دست خودتون هست.

سلام به همگي ممنون به خاطر راهنمايهاي اقاي مهرگان وبقيه من اواخر شهريور استانبول بودم وهرچي ازاين مردم وخوبي هاشون بگم كم گفتم خيلي به ماخوش گزشت من هم ميخواهم تجربه سفرم رودر اختيا شما بزارم مادر هتل كريستال بوديم از لحاظ مكاني عالي بود و٣دقيقه با تكسيم فاصله داشتيم صبحانه هاي عالي ورفتار پرسنل عالي واتاقهاي بزرك ولي داخلش دمپايي نداشت  حالا بگزريم خيبان استقلال اخراش خيلي ارزون تره تا اولاش مخصوصا اخرش تويه كوچه كه فقط دوتا مغازه داره لباس مجلسي وميده ٢٠ تا ٢٥ لير حتما بريد  (ادامه داره)

جمعه رفتيم جمعه بازار فنديك زاده خيلي عالي بود انقدر حراجي بود كه ما هول شده بوديم اخرش كه داشتن جمع مي كردم كه لباس وتاپ وشوميز وميدادن ١ لير ومن روتختي خريدم ٢٠٠ لير تو اولويوم همون ٦٠٠ لير بود حتما بريد برگشتيم هتل وشبش هم رفتيم كنسرت ابي خيلي عالي بود جاي همه خالي فرداش رفتيم ايا صوفيه مسجد وموزه اصلا در برابر اثار باستاني ايران هيچ بود وخسته كننده وبليط هاشم گرون بود  الكي وقت مون گرفته شد شبش اموديم بريم كشتي كنسرت شهرام شپره بود ولي پر شده بود به نرسيد دوباره رفتيم استقلال السي خيلي قيمتاش از همه بهتر بود تو برندا طبقه اوت لت منگو كه انقدر تعريف ميكرند رفتم اصلا خوب نبود زارا كه نمشد سراغش رفت فرداشم رفتيم اولويم واي بااينكه تو سه شنبه نرفته بودم ولي عالي بود طبقه اول واخرش نريد چيزي نداره ولي حراجش پيراهناش وشلواراش عاي بود اخ اخ بيرون اولويوم يه خيابانكه پر كفش وكيف لاباسحراجي  بيشترين قيمت توش بيست ليره كه كتوني هاي سبك وخوبه حتما خريد كنيد مخصوصا ازمغازه هاييكه انتهاي خيابون خريد كنيد عالي كفشاي مارك تك سايز ٢٠ ليره عالي بود (ادامه داره)

راستي اكواريوم خيلي قشنگه ورودي برا بزرگسال ٥٠ لير كودكً٤٠ ليره  پاساژ فروم هم خيلي عالي بود خلاص ما ٥ روز عالي در استتنبول داشتيم وبعد برگشتيم ايران واز همون اول استرس شروع شد تاخير هواپيما گم شدن چمدون وپاره شدن بسته سوغاتي ها  در زماني كه بار رو تحويل دادنواعصاب خوردي  خلاصه با ون فرودگاه كه نوشته ٨٠ تومان ١٠٠ تومان گرفت برگشتيم خونه خوشحال اومديم نفسي تازه كنيم كه ديدم پولمون كه شامل ٢٥٠٠ دلار ٣٠٠ ليرو استانبول كارت بوده نيست سكته كرديم نالان گريان برگشتيم فرودگاه حالا التماس كه دوربينا روچك كنيد اكه گفتن امنيتي نميشه خلاصه يه گزارش نوشتن كه اگه پيدا شد زنگ ميزنيم حالا تصور كنيد ما چقدر حالمون بده ... ديگه ازپوله خبري نشد( ادامه داره)

خلاصه محرم بودو خيلي دعا كردم يه هيت تو خيابان سبلان شماليه شب تاسوعا مراسم گلريزون داره خيلي حاجت ميده خيلي دعا كردم همة ميگفتن ديونه اي پول نقد بالين مبلغ كهپيدا نميشه  ديگه رفته ولي فرداي عاشورا زنگ زدن گفتن بياد فرودگاه پولتون پيدا شده باورم نميشد باگريه رفتيم اونجا باورتون نميشه تاكسي كه تواستانبول باهاش اومديم اتاتورك پول پيدا كرده برگردونده فرودگاه گفته مسافر ايراني داشتم اونا پيگيري كردن فرستادن ايران حالا ايران اصلا روز ي كه ما رفتيم فرودگاه گزارش كرده بوديم اصلا خبر نداشت اينقدر ايران بي نظم ازرو فاكتور صرافي كه دلار خريده بوديم روش شماره تلفن بود مارو پيدا كرده  واقعا خوشحالم وخدارو شكر ميكنم وازاون راننده تاكسي ممنونم وخوشحالم كه پولم تو تركيه گم شده بود وگرنه معلوم نمي شد چي ميشد اين بود خاطره من اميدوارم به دردتون بخوره.😘😘😘

سلام جناب مهرگان. من به خمراه همسر و پسر 4 ساله ام روز جمعه ساعت 4.15 پرواز داریم . البته با تور . هتل رو که برامون رزرو شده هتل ایج گلدن هست . از نظر شما خوبه من بیشتر روی تمیزی و خدمات هتل هست . سول دیگه اینکه هرجا خواستیم بریم باید با لیدر هماهنگ بشه یا خودمون هم می تونیم بریم . سوال بعدی در مورد کیف و کفشهای خوب رو بیشتر کجا میتونم پیدا کنم. البته روز برگشت هم روز سه شنبه 11 صبحه . میدونم خیلی ساعت و روزش بده . اما چاره یی نیست و همسرم انتخاب کرده برای اینکه روز چهارشنبه حتما تو محل کارش باشه . ممنون میشم جواب بدین

سلام جناب مهرگان. من به خمراه همسر و پسر 4 ساله ام روز جمعه ساعت 4.15 پرواز داریم . البته با تور . ه ...

سلام

بله هتلتون خوب و جای مناسبیه

در رابطه با خرید و کیف و... سایر دوستان توضیحات خوبی در پست های قبل داده اند

...
سلام جناب مهرگان  از بيست مهر تا اوايل ابان هوا چطوره؟؟؟ با بچه ٥ساله اذيت ميشيم تو سرما به ن ...

سلام

به هر حال شب ها کمی سرد میشه

اب و هوا هم قابل پیش بینی نیست

ممکنه بارونی باشه و کسی خبری نداره 

از سایت های هواشناسی چند روز قبل حرکتتون هوا رو چک کنید و کاپشن برای بچه ببرید حتما

...
2810