دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام و روزتون بخیر.....ما هم فردا 4 صبح با پرواز ترکیش میریم ان شاله به استانبول......هتلمون Point o ...
فکر نکنم اينقدر سرد باشه که خودتون نياز به کاپشن داشته باشيد ضمن اينکه اگر قصد خريد داريد که همونجا ميتونيد بخريد. يک باروني يا سويشرت سبک کفايت ميکنه. ضمن اينکه اونجا موقع بارون به وفور چتر ميفروشن با قيمت 5 لير.
دوستان من ميخوام برم انكارا ميدونم اين تاپيك در مورد استانبول هست اما خب هيچ جا اطلاع درستي بهم ندادن گفتم شايد اينجا كسي اطلاع داشته باشه تو انكارا شنبه و يكشنبه مراكز خريدش تعطيل اند يا باز هستن؟
از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلمهای ندیده
ببخشید جناب مهرگان برای رفتن تور کشتی تنگه بسفر دو نو گع در اینترنت دیدم یکی اینکه تور رزرو کنیم و یکی اینکه خودمان بریم. میشه لطفا توصیح بفرمایید. چه فرقی از هر لحاظ دارن
آقای مهرگان ما برای ابتدای آبان قراره بیاییم شرایط هوا را چک کردم دیدم که ابری و آفتابی هست و بارش باران ندارم تو اون روزا با توجه به اینکه میدونی کدوم مرکز خریدا برم میشه جاهای تفریحی مناسب فصل آبان هم معرفی کنید
خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.