2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000340 بازدید | 25337 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام و روزتون بخیر.....ما هم فردا 4 صبح با پرواز ترکیش میریم ان شاله به استانبول......هتلمون Point o ...

فکر نکنم اينقدر سرد باشه که خودتون نياز به کاپشن داشته باشيد ضمن اينکه اگر قصد خريد داريد که همونجا مي‌تونيد بخريد. يک باروني يا سويشرت سبک کفايت مي‌کنه. ضمن اينکه اونجا موقع بارون به وفور چتر مي‌فروشن با قيمت 5 لير. 

فکر نکنم اينقدر سرد باشه که خودتون نياز به کاپشن داشته باشيد ضمن اينکه اگر قصد خريد داريد که همونجا ...

خیلی ممنون ...پس کاپشن نمیبرم... من با توجه به هتلمون که point of barbaros هست از کدوم اسکله باید برم بیوک آدا؟؟؟؟ اسکله بستانجی؟؟؟

تو محله آسیایی هست؟؟ ساعات حرکتش کی هست صبح چه ساعتی حرکت داره ؟؟    و اینکه وقتی برگشتیم از اونجا میشه رفت خ بغداد؟؟

دوستان من ميخوام برم انكارا ميدونم اين تاپيك در مورد استانبول هست اما خب هيچ جا اطلاع درستي بهم ندادن گفتم شايد اينجا كسي اطلاع داشته باشه تو انكارا شنبه و يكشنبه مراكز خريدش تعطيل اند يا باز هستن؟

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

جناب مهرگان هتل ۴ستاره قیمت مناسب میدون تکسیم میشه لطفا بهم معرفی کنید. هتل رامادا و تایتانیک سیتی گرون هستن . قیمت مناسب می خوام

تمام‌زندگی من👈🏻👈🏻.   👨🏻‍💼همسرم.     👦🏻پسرم.    🧒🏻دخترم. خدایا شکرت🙏

ببخشید جناب مهرگان برای رفتن تور کشتی تنگه بسفر دو نو گع در اینترنت دیدم یکی اینکه تور رزرو کنیم و یکی اینکه خودمان بریم. میشه لطفا توصیح بفرمایید. چه فرقی از هر لحاظ دارن

تمام‌زندگی من👈🏻👈🏻.   👨🏻‍💼همسرم.     👦🏻پسرم.    🧒🏻دخترم. خدایا شکرت🙏
خیلی ممنون ...پس کاپشن نمیبرم... من با توجه به هتلمون که point of barbaros هست از کدوم اسکله باید بر ...

پوینت بارباروس در بشیکتاش هست و بستانجی در بخش اسیایی

هیچ ارتباطی به هم ندارند

باید به امینونو برید.گاها از اسکله بشیکتاش هم به بیوک ادا میبرن

بیوک ادا نصف روز وقتتونو میگیرن

در برگشت خسته میشید

...

سلام شب بخیر 

آقای مهرگان ما برای ابتدای آبان قراره بیاییم شرایط هوا را چک کردم دیدم که ابری و آفتابی هست و بارش باران ندارم تو اون روزا با توجه به اینکه میدونی کدوم مرکز خریدا برم میشه جاهای تفریحی مناسب فصل آبان هم معرفی کنید

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.
سلام شب بخیر  آقای مهرگان ما برای ابتدای آبان قراره بیاییم شرایط هوا را چک کردم دیدم که ابری و ...

سلام

از الان نمیشه وضعیت هوا رو برای ۱ ماه اینده چک کرد

جاهای تفریحی که تفاوتی نمیکنه سحر جان.مهر و آبان و آذر نداره

...
2810