2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000329 بازدید | 25337 پست
سلام.  در مورد اكواريوم استانبول و اكواريومي كه در مركز خريد فروم هست سوال داشتم.  تفاوت ...

اکواریوم فروم رو برید براتون بهتره که هم مرکز خریدشو ببینید و هم طبقه پایین برید اکواریم

دیگه نیازی نیست به فلوریا برید هر چند فلوریا هم بسیار زیباست

باغ وحش استانبول هم در منطقه توزلا قرار داره و دوره به محل اقامت شما

با یک تاکسی به اونجا برید اکر خیلی مایلید

...
اکواریوم فروم رو برید براتون بهتره که هم مرکز خریدشو ببینید و هم طبقه پایین برید اکواریم دیگه نیازی ...

ممنون جناب مهرگان از پاسخگوييتون. 

فقط سوال قبليم رو هم ميشه جواب بدين. در مورد اينكه در طي يك هفته تو دوتا هتل ساكن بشم؟؟

ميخواستم دو تا جارو تجربه كنم. و هم اينكه يكم صرفه جويي كرده باشم. 

چند روز تو يه هتل پنج ستاره و چند روزم تو يه سه يا چهار ستاره خوب. 

ممنون ميشم راهنماييم كنيد🙏🏻🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون جناب مهرگان از پاسخگوييتون.  فقط سوال قبليم رو هم ميشه جواب بدين. در مورد اينكه در طي يك ...

این کار فقط وقت شما رو هدر میده و هیچ فایده ای براتون نداره.اگر دو منطقه رو میخاید تجربه کنید نیازی نیست در هر دو جا ساکن باشید.هتل های آسیایی رو بسیار کم توریست انتخاب میکنه و بیشتر حالت بیزینسی داره

یک هتل معقول رو انتخاب کنید بهتره

...

سلام اقاي مهرگان 

شما چند بار فرموديد مراكز خريد زياد با هم متفاوت نيستن ولي من الان بين مارمارافروم و مال اف استانبول موندم چون دوره يكيش و بايد برم ولي كساني كه رفتن ميگن متفاوته شايد بعضي برندها تو هر دو نيست نميدونم جديدن تعريف مال اف و زياد شنيدم ولي من ترجيحم اينه كه جايي برم كه كارفور داشته باشه كه مارمارا داره 

حالا بنظر شما اگه مال اف بهتره من كارفور و تو قسمت اسيايي برم مثلن تپه ناتيلوس چون يه روز هم تو قسمت اسيايي هستم

جناب مهرگان عزیز ممنون از پاسخوگیتون

باغ وحش که فرمودین به میدون تکسیم خییلی دوره . نمیشه با مترو رفت؟

من می خواستم یک هتل سه ستاره خوب در منطقه تکسیم بهم معرفی کنید. هتل الفا تو منطقه آکسارای هست 

آکسارای نا امنه؟

واقعا ممنون میشم اگه بگین از چه سایت هایی قیمت ها رو در بیارم

تمام‌زندگی من👈🏻👈🏻.   👨🏻‍💼همسرم.     👦🏻پسرم.    🧒🏻دخترم. خدایا شکرت🙏
سلام اقاي مهرگان  شما چند بار فرموديد مراكز خريد زياد با هم متفاوت نيستن ولي من الان بين مارما ...

بارها عرض کردم واقعا نیازی به این کار نیست

مال اف استانبول مسیری دور به شماست اما همون خریدو شما در فروم یا مارمارافروم میتونید انجام بدید شاید کمی تنوع اجناس متفاوت باشه مثلا نمایندگی کوتون در فروم استانبول بسیار متنوع تر از مارامارو فروم هست و نمایندگی  GAP در مارامارا فروم بهتر از فروم استانبوله اما تا هشتاد درصد کلیت کار یکی هست

...
سلام به همگی،ببخشید کسی تجربه پارک آبی را در این موقع سال داره؟میخوام ببینم تا چه زمانی میشه رفت داخ ...

شهربازي بريد که به پسرتون در شرايط آب و هوايي الان بيشتر خوش ميگذره. به نظرم پارک آبي الان خيلي سرده. من سال گذشته اوايل تير رفتم. توي آب سرد نبود و آفتابش هم به شدت سوزان. ولي وقتي از آب ميومدي بيرون يک باد خنکي ميومد که واقعاً لرز مي‌کردي. حالا که بايد خيلي سرد شده باشه ديگه.

شهربازي بريد که به پسرتون در شرايط آب و هوايي الان بيشتر خوش ميگذره. به نظرم پارک آبي الان خيلي سرده ...

شهربازی همون ویالند منظورتون هست؟ خوبه من پسرم سه سالشه. به دردش می خوره ویالند

تمام‌زندگی من👈🏻👈🏻.   👨🏻‍💼همسرم.     👦🏻پسرم.    🧒🏻دخترم. خدایا شکرت🙏

من براي تاريخ نه اكتبر ميخواستم برم استانبول براي خريد سيسموني

هم كودك همراهمونه ٣ ساله هم خودم باردارم

ميخواستم هتل نووتل رو بگيرم براي اون تاريخ پنج شب قيمتش ١٣٠٠ هست

خوبه ؟! يا پينهاد بهتري دارين ؟!

راجع به فروشگاه هاي جوكر اطلاعاتي دارين ؟! و اينكه مركز خريد مخصوص نوزاد ميشناسين جايي رو ؟!

و اينكه كالاسكه ميخوام مارك ميما زاري بيارم حتما ايا ميدونيد نمايندگيش كجاست؟!

تور 5 روزه استانبول🗣🗣📣🗣

3*maral  970

3*malkoc  975

4*la garden  1020

4*abel 1020

4*matiat  1060

4*marinem  1060

4*buyuk sahinler 1080

4*the city  1060

3*+ Monopol  taksim  1020

3*+ Bristol  taksim 1020

4*city wall  1080

4*golden hill  1120

4*white monarch  1160

4*dora  1160

4*pera  rose  1130

4*tulip city  1130

4*ibis  1110

4*novotel zeytonburnu  1240

4*nova plaza   1290

4*FERONYA  1250

4*eterno  1190

4*marble taxim  1199

4*8 istanbul taksim  1320

4*berjer  taksim 1330

4*green park taksim  1270

4*cartoon taksim 1270

4*crystal  1360

4*ramada taksim  1360

4*Nippon taksim  1370

4*inn pera taksim 1380

4*golden park  1420

4*grand oztanik  1430

4*avant-garde  1430

4*avant-garde square 1430

4*riva taksim  1330

4*seminal taksim  1380

5*ramada merter  1090

5*green park merter  1240

5*point taksim 1770

5*grand cevahir  1370

5*dedeman  1270

5*surmeli  1290

5*dbl tree Hilton piyale pasa  1370

5*Radisson blu sisli  1660

5*mercure bosphorus  1360 اتاق رو به دریا

5*golden tulip  1190

5*lionel  1190

5*palazzo Donizetti  1260

5*mercure bomonti  1410

5*elite world  1830

5*biz cevahir  1290

5*arts taksim 1570

بين اينها تو نرخ ١١٠٠ تا ١٣٠٠ كودوم بهتره اقاي مهرگان ؟!

شهربازی همون ویالند منظورتون هست؟ خوبه من پسرم سه سالشه. به دردش می خوره ویالند

من ديدم بچتون 7 سالش هست ويالند را پيشنهاد دادم وگرنه خيلي براي بچه سه ساله جذاب نيست. جاي شما بودم هتلم را جوري انتخاب مي‌کردم که استخر داشته باشه. ضمن اينکه اصلاً ممکن هست الان پارک آبي بسته هم باشه.

من براي تاريخ نه اكتبر ميخواستم برم استانبول براي خريد سيسموني هم كودك همراهمونه ٣ ساله هم خودم بار ...

طبقه پايين فروم استانبول خيلي لباس بچه فروشي و سيسموني فروشي هست. ضمن اينکه برندي مثل ال سي وايکيکي و سي اند اي هم خيلي لباس بچه و نوزادي دارند.

سلام و روزتون بخیر.....ما هم فردا 4 صبح با پرواز ترکیش میریم ان شاله به استانبول......هتلمون Point of barbaros هست...4 شب و 5 روز شد نفری 2 میلیون و پنجاه هزار تومن و دخترمم که سه سالشه شد 1650        برای دخترم تخت خواب نمیده هتل؟؟ 

میشه لطفا بهم بگین که من کاپشن بردارم یا نه؟؟ البته برای دخترم بر میدارم ولی برای خودم و همسرم نمیدونم برداریم یا نه...احتمال بارون هست؟؟ نمیخوام موهام خراب شه ...کاپشن کلاه دار بردارم یا نه؟؟

2810