2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000348 بازدید | 25337 پست
اقای کارون سلام
ببخشید الی خانم بهتون گفتن که یه هفته کمه من نبودم!!بهر حال باید دفعه اول پیش بیاد که دفعه دومی در پی داشته باشه
ما هم با دو تا بچه یکی پیش دبستان و دومی اول راهنمایی بود رفتیم استانبول اونم تو زمستون ولی شاید باورتون نشه بجز کشتی ودریا که بخاطر سرما ازش استفاده نکردیم بقیه جاها رو رفتیم انشاالله که برید و بهتون خوش یگذره
در مورد هتل هم دوستم توی اژانس مسافرتی کار میکنه ایشون گلدن هیل رو میگن خوبه بازم من اون دوتای دیگه رو براتون میپرسم میگم بهتون
راستی با تور قراره تشریف ببرید؟؟؟
برای شادی روح بابام و پسر عمه ام یه صلوات بفرستین لطفا! *اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم .*
سلام دوستان ، اگه موقعیت جور بشه برای اواخر اردیبهشت می خوایم بریم استانبول . میدونید اون موقع برای خرید مناسب هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟

پارسال اواخر شهریور رفته بودیم که اواخر فرو ش فوق العاده ها بود :(((

یه سوال دیگه هم که دارم اینه که لباس مجلسی خوب با قیمت مناسب کجا بهتر پیدا میشه ؟؟؟

ممنون میشم جواب بدین .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الی جون من تا الان فقط سه بار از اسکله استفاده کردم

یه بار رفتم تا حرام یه بار رفتم تا راه آهن یه بار هم همین دفعه با دستم ناهید جون رفتیم قسمت آسیایی که سریع سوار بعدی شدیم بر گشتیم

من فقط از امینونو خبر دارم که میره ، و یه اسکله دیگه که نزدیک تاکسیم هست
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
مامان مونا سلام عزیز::
اسکه نزدیک تکسیم کاپتاش هستش.یعنی 2 تا اسکله اصلی تو اروپایی و 3 تا هم تو اسیایی(اسکادور و حیدر پاشا و کادیکوی) من این دفعه چون تصمیم دارم بیشتر اون سمت را برم میخوام از محلی های اونجا بفهمم بهترین و نزدیک ترین روش برا رفتن به اسیایی کدومه؟حتی شنیدم یه سری اتوبو هست که از تقسیم می بره اون طرف.ولی شماره هاش را نمی دونم.ممنونم که وقت مذاری و به سوالا جواب میدی.الان اونجا هوا خوه؟اینجا که خیلی سرد شده!!!
مونا جون پس لطفا از شوهرت تحقیق کن برام.هم مناسبترین اسکله نزدیک تقسیم.هم مناسبترین اسکله تو قسمت اسیایی برا ی استفاده از وسائل نقلیه.یعنی کادیکوی یا حیدر پاشا.در ضمن میخوام بدونم این کشتی ها تا چا ساعتی هستند؟شبانه روزی که نیشتند؟(مونا جون راستی یه پا 11822 شده ها!!!)ممنونم
سلام مونا جون
خوبی؟مرسی که مغازه های لباس بچه ای رو بهم گفتی عزیزم.هتل ما تو خیابون فاتیح هستش .راستی هنوز فلو حراج داره یا نه؟ما4 اردیبهشت میایم تا اون موقع حراج هست یا نه؟
راستی یکی می خواست واست وسیله بفرسته می خوای برات بیارم عزیزم؟
الان تاپیک قبلیرو خوندم.منم همون هتلم مامان بادم چه خوب همسفریم و هم هتلی هستیم با هم.
من قبلا اون هتل رفتم دمپایی حتما با خودت بیار هتل دمپایی تو دستشویی نداره.
من خیلی گرونتر گرفتم نسبت به شما....گریهههههههههههههههههههههه
سلام به همه دوستان گل..

من تابستون 89 رفتم استانبول، روز آخرمون اولین روز ماه رمضون اونجا بود..قیمتها و حراجهاش فوق العاده بودن...یعنی بعضی چیزا سه بار حراج خورده بودن و واقعا نمیتونم بگم چقدر قیمتهاش مناسب بود و ما با یک عالمه خرید کردن پول هم اضافه آوردیم.

ما هتل گلدن ایج بودیم که هتل خوبی بود به نسبت...همون نزدیکای هتل یک عالمه رستوران و.. بود که همشون غذاهاشون خوب بود و هر چی که سفارش میدادیم خوشمزه بود. شبا هم موسیقی زنده داشت تو همون خیابون..

من از فوروم استانبول بیشتر از جاهای دیگه خرید کردم..

ما با تور رفتیم (4 سیزن) یادمه که راهنمای تور یه پاساژی رو معرفی کرده بود که یه سری اجناس که یه خورده زدگی داشت رو میبردن اونجا، اسمش الان یادم نیست، چون ما نرفتیم ولی همسفرامون یه تعدادی رفته بودن و عجیب خرید کرده بودن، میگفتن اصلا زدگی ها دیده نمیشدن و کلی قیمتش هم پایین بود، دقیقا بعدا متوجه شدم خیلی از پاساژهای تهران هم جنسای ترکشون رو از همون جا میخرن ولی با قیمت اصلیش میفروشن، چون همونطور که گفتم مثل اینکه تا خیلی دقت نکنید متوجه نمیشید...اگه کسی اسمشو میدونه بگه بد نیست...

به نظر من یکی از بهترین نقاطی که برای سفر خوش میگذره استانبول هست...هم جاهای دیدنی داره، هم خرید و هم غذاهاش باب طبع ایرانی هاست و قسمتی از لذت سفر همون غذاشه دیگه...راستی بستنی هاشم خیلی عالی بودن.

راستی پروازمون پگاسوس بود..مال خود ترکیه، خیلی معمولی بود..
2810